ACCES IMOBIL LA TURNEUL INTERNAȚIONAL DE RUGBY – 7

În perioada 3-5 iunie curent, selecționata națională de rugby a participat la turneul internațional Rugby – 7, unde a câștigat cupa de argint a echipei finaliste din competiție. Tradițional, gazda evenimentului a fost orașul Benidorm, Spania. Sponsorul general al echipei de rugby, care a reprezentat țara noastră, este compania imobiliară „Acces Imobil”.

Transmitem felicitări cordiale și sincere mulțumiri sportivilor, pentru meciuri fenomenale disputate în cadrul turneului. Printre rugbiștii echipei naționale de rugby s-au numărat și câțiva reprezentanţi ai companiei imobiliare „Acces Imobil” care, pe lângă performanţelor înregistrate în domeniul imobiliar, se pot lăuda şi cu evololuție sportivă de nivel și succese remarcabile obţinute în cadrul turneului în cauză, dar şi campionatelor sportive la care participă cu regularitate.

Acasă, sportivii noștri au revenit cu trofeul câștigat: Cupa de argint a echipei finaliste din competiție. Meciurile reprezentanţilor Republicii Moldova au fost disputate cu echipele de rugby, printre care cele din Anglia, Italia, Belgia, Spania ș.a.

Apreciem pasiunea și dedicația sportivilor noștri, care ne-au reprezentat demn țara și afirmăm cu certitudine că suntem mândri de echipa Steaua Chișinău.

Compania imobiliară „Acces Imobil” transmite sincere mulțumiri tuturor amatorilor de rugby pentru suportul acordat echipei naționale. Cu sprijinul vostru și sub patronajul emeritului antrenor al Republicii Moldova, Tudor Procopi, echipa „Steaua Chișinău” a adus victoria acasă!

Articole asemanatoare

Apartamentele vechi vs apartamentele noi: avantaje și dezavantaje05 feb, 2018

Detalii Detalii

Bloc ultramodern – EURO ETALON – Lev Tolstoi 4002 feb, 2018

Detalii Detalii

Complex locativ „Solomon Construct”- Ciocana – de la 500€/m219 ian, 2018

Detalii Detalii