Despre noi

Dacă doriţi să cumpăraţi sau să vindeţi o locuinţă amplasată în Chişinău sau în suburbiile capitalei, indiferent de care parte a achiziţiei vă aflaţi, aveţi nevoie de un specialist cu experienţă vastă, pentru a obţine cea mai bună ofertă de pe piaţa imobiliară autohtonă.

Specialiştii companiei noastre sunt onoraţi să vă reprezinte şi să vă asigure o tranzacţie profitabilă şi lipsită de stres.

Calificarea înaltă a specialiştilor noştri şi baza de date a obiectelor imobiliare ACCES IMOBIL, garantează calitate de deservire şi o gamă largă de oferte, care pot deveni, eventual, imobilul dumneavoastră, la un preţ accesibil şi cu efort minimal.

Preţurile imobilelor din baza noastră de date sunt concepute reieşind din posibilităţile financiare ale clienţilor, deoarece credem în comunicare directă şi onestă, punând experienţa noastră imobiliară la dispoziţia dumneavoastră şi nu ne oprim din lucru până când clientul nostru este complet mulţumit.

Orice acţiune şi paşii pe care îi întreprindeţi în privinţa unui imobil necesită perfectare notarială cu participarea unor jurişti competenţi. În acest sens, ACCES IMOBIL garantează evitarea situaţiilor stresante şi asigură profit indiscutabil pentru clienţii săi. Avem depozitate în arhivă sute de dosare cu tranzacţii de vânzare-cumpărare şi un număr impunător de contracte de închiriere a apartamentelor.

 

Fie ca asemenea etape importante ale vieţii, precum este schimbul locuinţei, vânzarea sau cumpărarea acesteia, să semnifice prima treaptă orientată spre viitorul d-voastră frumos.

ACCES IMOBIL – cu noi faci alegerea corectă!