“999” apartamente de vanzare în Chișinău

4 March 2020
“999” apartamente de vanzare în Chișinău

Pe site-ul accesimobil.md vei găsi peste “999” apartamente de vanzare cu 1, 2, 3 sau 4 camere la cel mai bun preț în toate sectoarele mun. Chișinău: Centru, Botanica, Râșcani, Poșta Veche, Ciocana Buiucani, Telecentru.

Apelând la specialiștii imobiliari din cadrul companiei Acces Imobil puteți fi siguri că veți beneficia de consultație și asistență de plină pe tot procesul de vânzare-cumpărare a unui apartament.

Specialiștii noștri vă vor ajuta cu următoarele:

  • Să găsiți rapid apartamentul dorit
  • Să negociați cel mai bun preț posibil
  • Să analizați toate documentele pentru tranzacție (dacă documentele sunt în ordine și nu există nici un risc/problemă din punct de vedere juridic)
  • Să perfectați contractul e vânzare-cumpărare la Notar cât și Cadastru
  • Să obțineți un credit ipotecar la condiții avantajoase (în caz că este necesar)
  • Să primiți orice informație relevantă ce ține de domeniul imobiliar.

De ce Acces Imobil?

Foarte simplu. Pe site-ul nostru veți găsi doar cele mai bune oferte imobiliare: apartamente, case, spații comerciale, terenuri care au fost selectate de către agenții noștri imobiliari de pe site-urile cu anunțuri precum 999.md sau makler.md cât și direct de la proprietari.

Astfel, Dvs. economisiți timp pentru căutarea apartamentului dorit, vizite inutile la fața locului pentru a viziona apartamente ce nu corespund nevoilor pe care le aveți. Agenții noștri din start vor filtra doar acele obiecte imobiliare care corespund necesităților Dvs.

La fel, toate apartamentele care se regăsesc pe site-ul nostru sunt corelate la prețul real de piață, ceea ce vă permite să economisiți și bani la procurarea apartamentului.

Din “999” apartamente aveți nevoie doar de unul, cel mai bun pentru Dvs și familia Dvs. Noi, suntem gata să vă acordăm asistență profesionistă ca să vă bucurați cât mai rapid de locuința visurilor voastre.

Acces Imobil -  cu noi faci alegerea corectă!

Adresa: Chișinău, bd. Grigore Vieru, 12/1 
Telefon: +373 78 888 900

Share

Articole similare

 Apartamente procurate prin Credit Prima Casă (2018 - 2023)
21 May 2024
Apartamente procurate prin Credit Prima Casă (2018 - 2023)
Lansarea Creditelor prin Programul Guvernamental ‘’Prima Casă’’ în anul 2018 a fost un eveniment cu un impact considerabil asupra pieței imobiliare din Republica Moldova.
 (ANALIZĂ) Prețurile apartamentelor în diferite sectoare din Chișinău - Trimestrul I 2024
13 March 2024
(ANALIZĂ) Prețurile apartamentelor în diferite sectoare din Chișinău - Trimestrul I 2024
Prețurile apartamentelor în Chișinău pot varia semnificativ în funcție de sector, tip bloc (nou sau vechi), număr de camere, etaj, metraj, cu reparație sau în varianta albă, încălzire autonomă sau centralizată, starea generală blocului, prezența infrastructurii adiacente (grădiniță, școală, spital, parc, lac, transport public) etc.
Statistica caselor la sol vândute în Chișinău 2023
16 January 2024
Statistica caselor la sol vândute în Chișinău 2023
În 2023, în Chișinău și suburbii au fost vândute 1545 de case la sol, cu 0,8% mai puține tranzacții de vânzare-cumpărare decât în anul 2022.