Apartamente de vânzare în Chișinău

Sortează după
147 apartamente disponibile
Cauți un apartament?
Cauți un apartament?
Click aici
Click aici

Tipuri de apartamente în Chișinău

Apartamente de vânzare în Chisinău cu 1,2,3,4 camere la prețuri accesibile. Fie că sunteți în căutarea unui apartament în Chișinău, suntem deschiși să vă ajutăm pe tot parcursul procesului de vânzare-cumpărare a bunului imobil. Specialiștii noștri imobiliari vă vor ajuta să cumpărați un imobil având 100% bani cash sau prin credit ipotecar cu prima rată de 10%-30%. 

Etape procurare apartament

  1. Pentru început e nevoie de stabilit toate criteriile de bază a imobilului (numărul de camere, în bloc nou sau vechi, cu reparație sau în varianta albă, etajul, sectorul etc) care vor satisface nevoilor Dvs.
  2. E nevoie de analizat posibilitățile financiare disponibile, fie achitarea cu cash 100% sau accesarea unui credit ipotecar.
  3. Analiza complexă a tuturor ofertelor imobiliare disponibile la moment pe piața imobiliară sau online pe siteul accesimobil.md.
  4. Vizionarea apartamentelor - inspectarea la fața locului  a apartamentelor comparând toate plusurile și minusurile acestora. 
  5. Semnarea contractului de rezervare a apartamentului și stabilirea tuturor detaliilor contractuale (verificarea actelor de proprietate, data tranzacției, prețul final de vânzare, mobila care rămâne în apartament etc)
  6. Pregătirea setului de acte pentru vânzare și întocmirea contractului de vânzare-cumpărare la Notar
  7. Înregistrarea contractului de vânzare-cumpărare la Agenția Servicii Publice (Cadastru).

Consultanță cu privire la achiziționarea unui apartament

Pentru o consultație profesionistă cu privire la procurarea unui apartament în Chișinău apelați la agenții imobiliari din cadrul companiei AccesImobil.

Pe siteu-ul nostru veți găsi doar cele mai bune apartamente de vânzare ajustate la prețurile reale de piață astfel încât puteți fi siguri că veți găsi locuința potrivită. Avem ZERO% comision pentru cumpărători.

Acces Imobil -  apartamente la prețuri accesibile în Chișinău!