Vânzare-cumpărare bunuri imobiliare

Vânzare-cumpărare bunuri imobiliare

Ai găsit un apartament, casă, spațiu comercial sau teren potrivit pe site-ul nostru și ești dispus să-l cumperi? Suntem disponibili să îți oferim asistență profesionistă la oricare din etapele de vânzare-cumpărare a unui bun imobil: negociere, plata în avans, verificarea actelor, organizarea și desfășurarea tranzacției.

Specialiștii noștri imobiliari dispun de profesionalismul și experiența necesară pentru a te ajuta cu orice tip de tranzacții imobiliare (vânzare sau cumpărare apartamente, case, spații comerciale, terenuri), astfel încât acestea să decurgă corect și în condiții avantajoase.

Îți oferim suportul nostru în negocierea tuturor condițiilor cu proprietarul imobilului, asistență la achitarea sumei în avans negociate, astfel încât, în cele din urmă, să nu pierzi bani, datorită verificării prealabile ale valabilității întregului set de acte:

  • legalitatea dreptului de proprietate asupra imobilului (apartament, casă, spațiu comercial, teren)  
  • corespunderea planului bunului imobil cu actele confirmative prezentate
  • verificarea persoanelor cu dreptul de folosință asupra apartamentului (cine, în afară de proprietar, mai locuiește în apartament, casă / verificarea actelor privind înregistrarea și traiul copiilor (rezoluția organului de tutelă și curatelă) etc.;

Urmare ale tuturor acțiunilor de asistență, ne implicăm la organizarea și desfășurarea tranzacției, întocmirea contractului de vânzare-cumpărare la notar și înregistrarea la Oficiul teritorial cadastral.

Apelând la Acces Imobil poți fi sigur că interesele tale vor fi protejate, vei economisi timp și resurse, beneficiind de servicii imobiliare complexe.

Vrei să vinzi sau să cumperi un bun imobiliar? Contactează-ne la numărul de telefon  078 888 900, sau te așteptăm pe adresa: mun. Сhișinău, bd. Grigore Vieru 12/1.

Acces Imobil - cu noi faci alegerea corectă!

Alte servicii imobiliare

Consultanță cu privire la credite ipotecare
Consultanță cu privire la credite ipotecare
Consultanță cu privire la accesarea unui credit ipotecar - cu Acces Imobil e mult mai ușor să îți procuri locuința visurilor tale printr-un credit ipotecar.
Mai mult
Asistență juridică în domeniul imobiliar
Asistență juridică în domeniul imobiliar
Fiecare tranzacție imobiliară necesită a fi tratată meticulos și cu seriozitate în vederea evitării anumitor erori sau dificultăți care ar putea apărea din cauza nerespectării legislației în vigoare a RM.
Mai mult
Închirierea imobilelor
Închirierea imobilelor
Compania „ACCES IMOBIL” oferă servicii de închiriere a apartamentelor, caselor și spațiilor comerciale în Chișinău și în suburbii.
Mai mult