Case de vânzare în Chișinău

Sortează după
215 case disponibile

Vânzare case cu 1,2,3,4 etaje în Chișinău la preț accesibil. Acces Imobil vă propune spre vânzare cele mai bune oferte imobiliare (case) în toate sectoarele: Centru, Botanica, Râșcani, Poșta Veche, Ciocana, Buiucani, Telecentru) sau suburbie. Suntem disponibili să vă ajutăm pe întreg procesul de vânzare-cumpărare a unei case - începând cu selectarea casei, negocierea prețurilor, pregătirea documentelor, încheierea contractului de vânzare-cumpărare.

Achiziția unei locuințe este una dintre cele mai importante alegeri în viața fiecăruia din noi. Și atunci când îți dorești o casă individuală la sol această alegere devine și mai grea. De aceea, dacă ești în căutarea unei case perfecte și te gândești dacă merită sau nu această investiție, ia în calcul următoarele avantaje pe care o casă le oferă.

  1. Suprafața și designul casei. O casă poate fi compartimentată după dorința ta, în special atunci când aceasta este personalizată după nevoile tale. Asta înseamnă că la etapa de construcție îți poți compartimenta spațiul exact cum ai nevoie.
  2. Schimbări de interior. Poți oricând sparge un perete, schimba planimetria casei, repara acoperișul - fără a depinde de vecini vecini.
  3. Libertate și independență. Poți asculta muzică la maximum sau poți organiza petreceri cu prietenii.
  4. Acces la zonă verde. Grădina și spațiul verde sunt beneficiile indiscutabile ale locuitului la casă. Aici ai șansa să te relaxezi în propria grădină.
  5. Suficient spațiu. Pentru o familie numeroasă, casa înseamnă în primul rând mult mai mult loc, astfel că spațiul fiecărui membru al familiei va fi respectat. Pe lângă aceasta, o casă este egal cu mai multe spații de depozitare în bucătărie, cămară, magazie sau chiar beci. 
  6. Parcare. În cazul unei case individuale la sol există posibilitatea de a amenaja/ construi loc de parcare pentru automobilul tău.
  7. Animale de companie. Locuitul într-o casă individuală permite nu în ultimul rând, adoptarea unui animal de companie, spre bucuria celor mici. 
  8. Liniște, trafic limitat și grad mai mic de poluare. Da! Ăștia sunt factorii principali și cei mai solicitați pentru care un cumpărător este gata să se mute la o casă în afara orașului. 

Ești în căutarea unei case în Chișinău sau suburbiile acestuia? 

Sună acum: 078 888 900

Acces Imobil - cu noi faci alegerea corectă!