filtru

Complexe locative în Chișinău

Chișinău, Râșcani
Lagmar Impex - complex locativ "Circului"
Complexul locativ "Circului" este compus din 5 blocuri a câte 10-14 etaje situat în sect. Râșcani, în spatele Circului din Chișinău. Complexul dispune de 680 apartamente.
Chișinău, Centru
Complex locativ clasa premium "Estate White House"
Compania de construcții Estate Invest Company vine cu noul proiect locativ ESTATE WHITE HOUSE din str. A.Puskin nr.49, mun. Chișinău.
Chișinău, Ciocana
Complex locativ "Mihail Sadoveanu 15/2"
Complexul rezidențial este construit în una din cele mai liniștite și pitorești zone a sectorului Ciocana din mun. Chișinău, pe str. Mihail Sadoveanu 15/2
Chișinău, Râșcani
Complex locativ “HERMES"
Complexul "Hermes" este spațiul ideal de viață care îți determină statutul social și standardele la care aspiri.
Chișinău, Centru
Complex locativ "Estate Tower"
Estate Tower este soluția pentru toți oamenii cu spirit tânăr care țin foarte mult la confort și iși doresc o poziție strategică a locuinței lor.
Complexe locative din Chișinău cu cele mai bune apartamente cu 1,2,3,4 camere în vânzare la preț accesibil. Fie că sunteți în căutarea unui apartament în Chișinău (sectorul Centru, Botanica, Râșcani, Poșta Veche, Ciocana, Buiucani, Telecentru) sau suburbie, suntem deschiși să vă ajutăm pe tot parcursul procesului de vânzare-cumpărare a unui apartament în complexele locatative direct de la companiile de construcții.