filtru

Complexe locative în Chișinău

Chișinău, Poșta Veche
Complex locativ "Stamati"
Complexul locativ "Stamati" este un complex rezidențial construit în inima com. Stăuceni de către compania de cosntrucții Elite Stroy Grup.
Chișinău, Centru
Complex locativ "Dream Home Residence"
Dream Home Residence este un complex rezidențial modern, amplasat în centrul istoric al mun. Chișinău. Este proiectat și construit cu atenție pentru fiecare detaliu, astfel încât Dvs. să dispuneți de cele mai bune condiții de trai.
Chișinău, Centru
Complex locativ "Exfactor - Albișoara"
Complexul locativ construit de compania Exfactor de pe str. Albişoara 78/4 - o investiție în viitorul familiei Dvs. Apartamente de la 650 euro m.p.
Chișinău, Centru
Complex locativ "Premium Tower"
Ansamblul rezidențial "Premium Tower" dispune de apartamente deosebite cu 1, 2, 3 camere cât și penthouse-uri realizate la cele mai înalte standarde europene.
Chișinău, Ciocana
Complex locativ "Inamstro - Mircea cel Bătrân"
Complexul locativ construit de compania Inamstro, situat pe bulevardul Mircea cel Bătrân intersecție cu str. P. Zadnipru, sectorul Ciocana, mun. Chișinău
Chișinău, Botanica
URBANCONSTRUCT-TT - complexul rezidențial "Trandafirilor 13/2"
Complexul rezidențial din str. Trandafirilor 13/2, sectorul Botanica - pentru o viață liniștită într-o zonă curată alături de parc.
Chișinău, Râșcani
Lagmar Impex - complex locativ "Circului"
Complexul locativ "Circului" este compus din 5 blocuri a câte 10-14 etaje situat în sect. Râșcani, în spatele Circului din Chișinău. Complexul dispune de 680 apartamente.
Chișinău, Centru
Complex locativ clasa premium "Estate White House"
Compania de construcții Estate Invest Company vine cu noul proiect locativ ESTATE WHITE HOUSE din str. A.Puskin nr.49, mun. Chișinău.
Chișinău, Ciocana
Complex locativ "Mihail Sadoveanu 15/2"
Complexul rezidențial este construit în una din cele mai liniștite și pitorești zone a sectorului Ciocana din mun. Chișinău, pe str. Mihail Sadoveanu 15/2
Chișinău, Râșcani
Complex locativ “HERMES"
Complexul "Hermes" este spațiul ideal de viață care îți determină statutul social și standardele la care aspiri.
Complexe locative din Chișinău cu cele mai bune apartamente cu 1,2,3,4 camere în vânzare la preț accesibil. Fie că sunteți în căutarea unui apartament în Chișinău (sectorul Centru, Botanica, Râșcani, Poșta Veche, Ciocana, Buiucani, Telecentru) sau suburbie, suntem deschiși să vă ajutăm pe tot parcursul procesului de vânzare-cumpărare a unui apartament în complexele locatative direct de la companiile de construcții.