Complexe locative în Chișinău

Chișinău, Botanica Complex locativ "Dacia Residence"

Complexul locativ "Dacia Residence" - siguranță, calitate și confort la un preț accesibil!

Detalii
Chișinău, Centru Complex locativ "Dream Home Residence"

Dream Home Residence este un complex rezidențial modern, amplasat în centrul istoric al mun. Chișinău. Este proiectat și construit cu atenție pentru fiecare detaliu, astfel încât Dvs. să dispuneți de cele mai bune condiții de trai.

Detalii
Chișinău, Râșcani Complex locativ clasa premium "OASIS"

Complexul locativ "OASIS" - apartamente clasa premium în Chișinău.

Detalii
Chișinău, Ciocana Complex locativ "Eco City Residence"

Blocul este amplasat într-o zonă ecologic curată

Detalii
Chișinău, Râșcani Blocul locativ "GHEFEST"

Blocul locativ "GHEFEST", este construit din carcasă de beton și cărămidă roșie.

Detalii
Chișinău, Ciocana Complex Locativ EXFACTOR "MIRCEA CEL BATRIN - nr. 41"

Complexul Locativ din str. Mircea сel Bătrîn 41, este situat într-o zonă liniştită, curată dar totodată în apropierea diferitor puncte de interes: centre comerciale, parcuri, restaurante, scoli si gradinite.

Detalii
Chișinău, Poșta Veche Complex locativ "Stamati"

Complexul locativ "Stamati" este un complex rezidențial construit în inima com. Stăuceni de către compania de cosntrucții Elite Stroy Grup.

Detalii
Chișinău, Centru Complex locativ "Premium Tower"

Ansamblul rezidențial "Premium Tower" dispune de apartamente deosebite cu 1, 2, 3 camere cât și penthouse-uri realizate la cele mai înalte standarde europene.

Detalii
Chișinău, Ciocana Complex locativ "Inamstro - Mircea cel Bătrân"

Complexul locativ construit de compania Inamstro, situat pe bulevardul Mircea cel Bătrân intersecție cu str. P. Zadnipru, sectorul Ciocana, mun. Chișinău

Detalii
Chișinău, Râșcani Complex locativ "Casa Zadnipru"

Complexul locativ ''Casa Zadnipru” este amplasat în sectorul Ciocana al mun. Chișinău, pe str. Petru Zadnipru 16. Blocul are 9 nivele, 2 scări și doar 4 apartamente pe etaj.

Detalii

Complexe locative din Chișinău cu cele mai bune apartamente cu 1,2,3,4 camere în vânzare la preț accesibil. Fie că sunteți în căutarea unui apartament în Chișinău (sectorul Centru, Botanica, Râșcani, Poșta Veche, Ciocana, Buiucani, Telecentru) sau suburbie, suntem deschiși să vă ajutăm pe tot parcursul procesului de vânzare-cumpărare a unui apartament în complexele locatative direct de la companiile de construcții.