Complexe locative în Chișinău

Chișinău, Centru Complex locativ "Premium Tower"

Ansamblul rezidențial "Premium Tower" dispune de apartamente deosebite cu 1, 2, 3 camere cât și penthouse-uri realizate la cele mai înalte standarde europene.

Detalii
Chișinău, Râșcani Complex locativ "Casa Zadnipru"

Complexul locativ ''Casa Zadnipru” este amplasat în sectorul Ciocana al mun. Chișinău, pe str. Petru Zadnipru 16. Blocul are 9 nivele, 2 scări și doar 4 apartamente pe etaj.

Detalii
Chișinău, Centru Complex locativ "Exfactor - Albișoara"

Complexul locativ construit de compania Exfactor de pe str. Albişoara 78/4 - o investiție în viitorul familiei Dvs. Apartamente de la 650 euro m.p.

Detalii
Chișinău, Centru Complex locativ clasa premium "Estate White House"

Compania de construcții Estate Invest Company vine cu noul proiect locativ ESTATE WHITE HOUSE din str. A.Puskin nr.49, mun. Chișinău.

Detalii
Chișinău, Centru Complex locativ "Estate Tower"

Estate Tower este soluția pentru toți oamenii cu spirit tânăr care țin foarte mult la confort și iși doresc o poziție strategică a locuinței lor.

Detalii
Chișinău, Râșcani Blocul locativ "GHEFEST"

Blocul locativ "GHEFEST", este construit din carcasă de beton și cărămidă roșie.

Detalii
Chișinău, Ciocana Complex Locativ EXFACTOR "MIRCEA CEL BATRIN - nr. 41"

Complexul Locativ din str. Mircea сel Bătrîn 41, este situat într-o zonă liniştită, curată dar totodată în apropierea diferitor puncte de interes: centre comerciale, parcuri, restaurante, scoli si gradinite.

Detalii
Chișinău, Poșta Veche Complex locativ "Stamati"

Complexul locativ "Stamati" este un complex rezidențial construit în inima com. Stăuceni de către compania de cosntrucții Elite Stroy Grup.

Detalii
Chișinău, Centru Complex locativ "Dream Home Residence"

Dream Home Residence este un complex rezidențial modern, amplasat în centrul istoric al mun. Chișinău. Este proiectat și construit cu atenție pentru fiecare detaliu, astfel încât Dvs. să dispuneți de cele mai bune condiții de trai.

Detalii
Chișinău, Ciocana Complex locativ "Inamstro - Mircea cel Bătrân"

Complexul locativ construit de compania Inamstro, situat pe bulevardul Mircea cel Bătrân intersecție cu str. P. Zadnipru, sectorul Ciocana, mun. Chișinău

Detalii

Complexe locative din Chișinău cu cele mai bune apartamente cu 1,2,3,4 camere în vânzare la preț accesibil. Fie că sunteți în căutarea unui apartament în Chișinău (sectorul Centru, Botanica, Râșcani, Poșta Veche, Ciocana, Buiucani, Telecentru) sau suburbie, suntem deschiși să vă ajutăm pe tot parcursul procesului de vânzare-cumpărare a unui apartament în complexele locatative direct de la companiile de construcții.