Asistență juridică în domeniul imobiliar

Asistență juridică în domeniul imobiliar

Fiecare tranzacție imobiliară necesită a fi tratată meticulos și cu seriozitate în vederea evitării anumitor erori sau dificultăți care ar putea apărea din cauza nerespectării legislației în vigoare a RM.

Din acest motiv, fie că ești vânzător, cumpărător sau chiriaș ar fi bine să cunoști toate detaliile și etapele procesului de vânzare-cumpărare sau închiriere a unui bun imobil pentru a te asigura că totul este transparent și tranzacția se va încheia cu succes.

Noi, Acces Imobil, oferim gratuit asistență juridică deplină clienților noștri în vederea realizării tranzacției de vânzare-cumpărare al unul bun imobil (apartament, casă, spațiu comercial, teren etc.).

Asistența juridică presupune următoarele etape:

  • negocierile cu contractorii pentru a proteja interesele clientului;
  • analiza actelor de confirmare a dreptului de proprietate asupra bunului imobiliar;
  • analiza actelor privind apariția și transmiterea dreptului de proprietate (verificarea istoricului bunului imobiliar);
  • analiza actelor pentru tranzacție, a conformității acestora cu legislația în vigoare și suficiența lor pentru încheierea tranzacției;
  • colectarea și pregătirea pachetului de acte necesare pentru tranzacție;
  • verificarea informațiilor despre obiectul imobiliar, prezența grevărilor asupra dreptului de proprietate, a restricțiilor, aresturilor, interdicțiilor etc.

Apelând la specialiștii imobiliari din cadrul companiei noastre puteți fi siguri de experiența vastă a acestora, de corectitudine și conduita etică profesionistă în domeniul imobiliar.

Pentru mai multe detalii contactează-ne 078 888 900 sau te așteptăm pe adresa: mun. Сhișinău, bd. Grigore Vieru 12/1.

Acces Imobil - cu noi faci alegerea corectă!

Alte servicii imobiliare

Consultanță cu privire la credite ipotecare
Consultanță cu privire la credite ipotecare
Consultanță cu privire la accesarea unui credit ipotecar - cu Acces Imobil e mult mai ușor să îți procuri locuința visurilor tale printr-un credit ipotecar.
Mai mult
Închirierea imobilelor
Închirierea imobilelor
Compania „ACCES IMOBIL” oferă servicii de închiriere a apartamentelor, caselor și spațiilor comerciale în Chișinău și în suburbii.
Mai mult
Vânzare-cumpărare bunuri imobiliare
Vânzare-cumpărare bunuri imobiliare
Ai găsit un apartament, casă, spațiu comercial sau teren potrivit pe site-ul nostru și ești dispus să-l cumperi?
Mai mult