Despre compania imobiliară Acces Imobil

Despre compania imobiliară Acces Imobil

Dacă doriți să cumpărați sau să vindeți o proprietate imobiliară amplasată în Chișinău, indiferent de care parte a achiziției vă aflați, sunteți vânzător sau cumpărător, aveți nevoie de un specialist imobiliar cu experiență care să vă ajute pe întreg procesul de vânzare-cumpărare a unui bun imobil.

Specialiștii imobiliari ai companiei Acces Imobil sunt onorați să vă reprezinte și să vă asigure o tranzacție profitabilă, lipsită de stres. Calificarea înaltă a specialiștilor cât și baza de date a proprietăților imobiliare de care dispunem, ne oferă posibilitatea de a presta servicii imobiliare de calitate tuturor clienților noștri.

Misiune/Viziune

Ne dorim ca fiecare client să își procure locuința visurilor, din acest motiv adunăm în baza noastră de date cele mai avantajoase oferte imobiliare la prețuri accesibile. Ne dorim să fim recunoscuți ca un partener de încredere care livrează servicii imobiliare profesioniste, salvând timp, bani și nervi clienților noștri.

Vrem să devenim prima alegere a persoanelor care au nevoie de ajutorul unei companii imobiliare, prin oferirea serviciilor de calitate și anume: sprijinul nostru pe întreg procesul de vânzare-cumpărare a unui bun imobil.

Valori

Profesionalism — o atitudine responsabilă și onestă construită în temeiul codului etic al agentului imobiliar.

Atenția pentru client — identificarea celor mai bune oferte imobiliare care vor corespunde așteptărilor clienților noștri în cel mai scurt timp la prețuri accesibile.

Eficiență — dezvoltarea și menținerea unei atitudini corecte față de toți clienții Acces Imobil, prin oferirea informațiilor veridice despre piața imobiliară (calitatea imobilelor, prețul real de pe piață) care ar contribui la luarea unei decizii corecte la vânzarea/procurarea/închirierea unui bun imobil.

Spirit de echipă și pro-activitate — fiecare angajat este încurajat să se implice în dezvoltarea companiei ghidându-se după valorile profesionale precum onestitatea, transparența și spiritul de echipă, pentru a crea o atmosferă plăcută atât pentru clienți cât și colegi, astfel încât misiunea companiei să poată fi îndeplinită cu succes.