Apartamente în chirie în Chișinău

Sortează după
108 apartamente disponibile
Chirie! Bloc Nou! str. Bulgară, Centru, 2 camere + living. Euroreparație!
2 + living
86 м2
6/9 etaje
1 baie
Centru,
str. Bulgară
ID 294339
1 500 €
lunar
Chirie! Bloc Nou! str. B.P.Hașdeu, Centru, 1 cameră + living. Euroreparație!
1 + living
43 м2
3/21 etaje
1 baie
Centru,
str. B.P.Hașdeu
ID 306712
750 €
lunar
Chirie! str. Bulgară, UltraCentru, 2 camere! AUTONOMĂ! Euroreparație+Design!
2 camere
54 м2
2/2 etaje
1 baie
Centru
str. Bulgară
ID 22501
590 €
lunar
Chirie! Bloc Nou! Centru, str. C. Vârnav, 3 camere. Euroreparație!
3 camere
76 м2
5/10 etaje
2 băi
Centru,
str. C. Vârnav
ID 343596
800 €
lunar
Chirie! Bloc Nou! str. Albișoara, Centru, 1 cameră + living! Euroreparație!
1 + living
49 м2
2/9 etaje
1 baie
Centru,
str. Albișoara
ID 24675
600 €
lunar

Apartamente în chirie în Chișinău - comision zero pentru chiriași - chirie apartamente pe termen lung în orice sector (Centru, Botanica, Râșcani, Poșta Veche, Ciocana, Buiucani, Telecentru). Suntem deschiși să te ajutăm să găsești un apartament pentru tine și familia ta la un preț accesibil. Tratăm proprietarii și chiriașii în mod echitabil prin oferirea unui serviciu transparent, eficient și profesional în timpul procesului de căutare și pe toată durata contractului de inchiriere.

Beneficii chirie

  • Flexibilitate

De obicei, suntem tentați să facem schimbări, fiind influențați de motive emoționale sau economice, iar cu o chirie potrivită chiar o poți face într-o perioadă scurtă de timp. Fiind în chirie, nimic nu te împiedică să îți faci bagajele și să găsești locuința, unde vei simți căldura și confortul de care ai nevoie.

  • Posibilitatea de a alege sectorul

Fie îți dorești să stai în sectorul Ciocana, Buiucani sau Centru - chiria îți oferă șansa să te muți aproape de locul de muncă, de școala copilului sau de o zonă verde, unde ți-ai dorit dintotdeauna să trăiești.

  • Birocrație redusă

Pentru a lua chirie nu este nevoie de o sumedenie de acte, doar un contract între chiriaș și proprietar, iar asta înseamnă și mai puțin timp, stres și nervi.

  • Cheltuieli reduse

achiți doar costul chiriei, ești scutit de alte plăți suplimentare precum impozite pentru terenul aferent clădirii sau al locuinței, întreținerea și repararea, asigurarea locuinței, etc.

  • Nu ai nevoie de economii

pentru a lua o chirie nu este nevoie de a avea foarte mulți bani puși deoparte, de regulă e nevoie de echivalentul plății lunare în avans pentru 1-2 luni sau 3-6 luni în cel mai rău caz;

  • Amânarea plății lunare

În cazul în care ești în relații bune cu proprietarul poți solicita respectuos amânarea plății lunare, dacă întâmpini probleme de ordin financiar.

  • Timp personal mai mult

Ce înseamnă să locuiești în chirie? Să uiți de reparații, vopsiri și decor - nu mai este responsabilitatea ta. Astfel, îți rămâne mai mult timp pentru tine!

Ai nevoie de o chirie în Chișinău?

Sună acum: 078 888 900

Acces Imobil - cu noi faci alegerea corectă!