Consultanță cu privire la credite ipotecare

Consultanță cu privire la credite ipotecare

Specialiștii imobiliari din cadrul companiei Acces Imobil vă pot ajuta să procurați un bun imobil, apartament sau casă, apelând la un credit ipotecar. Vă oferim consultanță calitativă și operativă cu privire la condițiile de creditare. 

Tipuri de credite

Apelând la specialiștii noștri puteți fi siguri că veți avea parte de consultanță calitativă despre toate ofertele de creditare al partenerilor noștri (bănci comerciale, instituții de creditare). Cu noi e mult mai simplu să achizișionați locuința visurilor voastre! 

  • Credit ipotecar "Standard"
  • Credit ipotecar "Prima Casă"
  • Credit imobiliar pentru "Migranți"

Agenții imobiliari vă vor consulta cu privire la tipurile de credite, care din ele este cea mai bună opțiune reeșind din posibilitățile Dvs financiare. De asemenea, vă vor ajuta să întocmiți dosarul de credit necesar pentru bancă, vă vor recomanda evaluatori imobiliari, și vă vor ajuta pe întreg procesul de achiziționare a unei locuințe, finisând cu încheierea contractului de vânzare-cumpărare la Notar și înregistrarea acestuia la Agenția Servicii Publice (Cadastru).

Alte servicii imobiliare

Asistență juridică în domeniul imobiliar
Asistență juridică în domeniul imobiliar
Fiecare tranzacție imobiliară necesită a fi tratată meticulos și cu seriozitate în vederea evitării anumitor erori sau dificultăți care ar putea apărea din cauza nerespectării legislației în vigoare a RM.
Mai mult
Închirierea imobilelor
Închirierea imobilelor
Compania „ACCES IMOBIL” oferă servicii de închiriere a apartamentelor, caselor și spațiilor comerciale în Chișinău și în suburbii.
Mai mult
Vânzare-cumpărare bunuri imobiliare
Vânzare-cumpărare bunuri imobiliare
Ai găsit un apartament, casă, spațiu comercial sau teren potrivit pe site-ul nostru și ești dispus să-l cumperi?
Mai mult