Case în chirie în Chișinău

Sortează după
4 case disponibile

Case în chirie în Chișinău - comision zero pentru chiriași - chirie case la sol pe termen lung în orice sector (Centru, Botanica, Râșcani, Poșta Veche, Ciocana, Buiucani, Telecentru). Suntem deschiși să vă ajutăm să găsiți o casă cu 1,2,3,4 etaje pentru tine și familia ta la cel mai bun preț. Întotdeauna avem o atitudine echitabilă și transparentă față de proprietari și chiriași astfel încât fiecare dintre părți să obțină cele mai avantajoase condiții în urma întocmirii contractului de închiriere.

Beneficii chirie

  • Flexibilitate

De obicei, suntem tentați să facem schimbări, fiind influențați de motive emoționale sau economice, iar cu o chirie potrivită chiar o poți face într-o perioadă scurtă de timp. Fiind în chirie, nimic nu te împiedică să îți faci bagajele și să găsești locuința, unde vei simți căldura și confortul de care ai nevoie.

  • Posibilitatea de a alege sectorul

Fie îți dorești să stai în sectorul Ciocana, Buiucani sau Centru - chiria îți oferă șansa să te muți aproape de locul de muncă, de școala copilului sau de o zonă verde, unde ți-ai dorit dintotdeauna să trăiești.

  • Birocrație redusă

Pentru a lua chirie nu este nevoie de o sumedenie de acte, doar un contract între chiriaș și proprietar, iar asta înseamnă și mai puțin timp, stres și nervi.

  • Cheltuieli reduse

achiți doar costul chiriei, ești scutit de alte plăți suplimentare precum impozite pentru terenul aferent clădirii sau al locuinței, întreținerea și repararea, asigurarea locuinței, etc.

  • Nu ai nevoie de economii

pentru a lua o chirie nu este nevoie de a avea foarte mulți bani puși deoparte, de regulă e nevoie de echivalentul plății lunare în avans pentru 1-2 luni sau 3-6 luni în cel mai rău caz;

  • Amânarea plății lunare

În cazul în care ești în relații bune cu proprietarul poți solicita respectuos amânarea plății lunare, dacă întâmpini probleme de ordin financiar.

  • Timp personal mai mult

Ce înseamnă să locuiești în chirie? Să uiți de reparații, vopsiri și decor - nu mai este responsabilitatea ta. Astfel, îți rămâne mai mult timp pentru tine!

Ai nevoie de o chirie în Chișinău?

Sună acum: 078 888 900

Acces Imobil - cu noi faci alegerea corectă!