filtru

Servicii imobiliare

Ești în căutarea unei companii imobiliare care să te asiste pe întreg procesul de vânzare-cumpărare, închiriere a unui bun imobil?

Noi, Acces Imobil, oferim servicii profesioniste de vânzare-cumpărare, chirie a bunurilor imobiliare: apartamente, case, oficii, spații comerciale, terenuri în Chișinău și suburbiile acestuia. Suntem deschiși spre o colaborare reciproc avantajoasă.

Ai nevoie de servicii imobiliare profesioniste, atunci nu ezita să ne contactezi  078 888 900 sau te așteptăm pe adresa: mun. Сhișinău, bd. Grigore Vieru 12/1.

0%

Zero comision pentru cumpărători și chiriași!

  • Primul pas în achiziționarea sau închirierea unui bun imobil este definirea exactă a parametrilor care să corespundă nevoilor și a capacității dumneavoastră de cumpărare. Dacă nu dispuneți de întreaga sumă de bani pentru cumpărare, vă putem ajuta să obțineți un credit ipotecar în condiții avantajoase.
  • Pasul 2. Vom întocmi un contract de colaborare unde vor fi specificate toate detaliile cu privire la serviciile prestate cât și garanțiile pe care le oferim.
  • Pasul 3. În baza solicitării Dvs, experții noștri imobiliari vă vor oferi mai multe opțiuni, verificând în prealabil lipsa grevărilor asupra imobilelor și transparența tranzacțiilor anterioare.
  • Pasul 4. Atunci când sunteți decis în privința imobilului ales vă vom ajuta la negocierea prețurilor astfel încât fiecare parte implicată cumpărător sau vânzător, chiriaș sau proprietar să obțină cel mai bun preț.
  • Pasul 5. Ultimul pas și cel mai important este încheierea contractului de vânzare-cumpărare sau chirie. Astfel specialiștii noștri  vor asista și perfecta setul  actele necesare  pentru notar, cadastru, bancă etc.
Compania „ACCES IMOBIL” oferă servicii de închiriere a apartamentelor, caselor și spațiilor comerciale în Chișinău și în suburbii.
Mai mult