Apartamente bloc nou Chișinău

Sortează după
661 apartamente disponibile
Cauți un apartament?
Cauți un apartament?
Click aici
Click aici

Apartamente în bloc nou în Chișinău de vânzare la prețuri accesibile - vezi peste 800 de apartamente în case noi de la Compania imobiliară AccesImobil.

În ultimii ani, cererea pentru apartamentele în blocuri locative noi a crescut considerabil. Dar de ce cumpărătorii decid să achiziționeze tot mai des un apartament într-un bloc nou din Chișinău?

Avantajele unui apartament în bloc nou

  • Suprafața apartamentului

Apartamentele noi au, de regulă, suprafețe mai mari, deoarece investitorii construiesc eficient. Acestea sunt mult mai bine compartimentate decât apartamentele vechi, au bucătării mai spațioase și/sau dispun de livinguri. Datorită schimbărilor preferințelor în materie de locuire, inclusiv sub influența modelului american, multe apartamente moderne dispun de bucătărie deschisă, această zonă a casei fiind integrată în living. 

De asemenea, în astfel de apartamente, camerele de baie sunt semnificativ de mari în comparație cu cele din apartamentele din blocurile secundare.

Tot aici putem include și faptul că proprietarii pot face modificări la nivel de planificare a apartamentului încă la etapa de construcție a blocului locativ.

  • Calitatea materialelor de construcție

Materiale de construcție folosite la construcția blocurilor noi sunt de ultimă generație. Astfel, curtea blocului, fațada, intrarea în bloc, holurile și ascensoarele sunt toate noi, câștigând detașat în fața blocurilor vechi.

  •  Izolare termică

O cerință obligatorie pentru construcția blocurilor noi este ca acestea să fie izolate termic. Acest fapt sporește considerabil performanța energetică a locuinței, întrucât pierderile de căldură din timpul sezonului rece sunt reduse – ceea ce înseamnă că și costurile pentru încălzire vor fi mai mici.

  • Rețelele inginerești

Rețelele inginerești precum țevile de apă, canalizare sau sistemul de electricitate sunt toate noi și corespund standardelor de calitate, iar durata de exploatare a acestora este cu mult mai mare decât în cazul rețelelor inginerești din blocurile vechi. Tot aici putem include și ferestrele termopan noi de dimensiuni mai generoase, astfel avem mai multă lumină solară în apartament.

  • Locuri de parcare

Complexele locative de obicei sunt asigurate cu locuri de parcare în aer liber, parcări subterane sau garaje de tip închis. Astfel, pentru un cost adițional poți soluționa odată și pentru totdeauna problema parcării.

  • Rezistență seismică

Prin simplul fapt că este nou construit, un bloc locativ nou ar trebui să aibă o rezistență mult mai mare la seisme comparativ cu un bloc vechi. Blocurile noi sunt construite după tehnologii moderne - carcase din beton monolit cu o rezistență de 8 grade Richter. Carcasa blocurilor este fiabilă, concepută pentru a rezista tulburărilor seismice, fiind efectuate teste și simulări a cutremurului. Este calculată foarte minuțios rezistența clădirilor astfel încât acestea să corespundă caracteristicilor normativ-tehnice actuale.

De regulă, în cazul în care ai dubii la acest capitol, te poți orienta către imobilele noi cu mai puține etaje din Chișinău.

  • Centrală termică proprie (încălzire autonomă)

La menținerea unui grad ridicat de performanță energetică nu contribuie doar izolația apartamentului, ci și faptul că acesta este prevăzut cu centrală proprie sau dispune de așa-zisa “încălzire autonomă”.

Pe lângă faptul că poți controla foarte ușor costurile, acestea nici nu vor fi foarte mari, pentru că poți potrivi singur consumul în funcție de preferințele personale. Împreună cu pereții izolați încă de la construire și geamurile noi, de ultimă generație – vei fi asigurat cu un înalt confort termic și la costuri minime.

Nu știi ce alegere să faci? Suntem aici pentru a te ajuta! 

Sună acum: 078 888 900

Acces Imobil - cu noi faci alegerea corectă!