Apartamente bloc secundar Chișinău

Sortează după
255 apartamente disponibile
Cauți un apartament?
Cauți un apartament?
Click aici
Click aici

Apartamente în bloc vechi (secundar) în Chișinău de vânzare la prețuri accesibile - vezi peste 440 de apartamente în bloc vechi de la Compania imobiliară AccesImobil.

Blocurile vechi sau cele secundare oferă un șir de avantaje importante, pe care cumpărătorii nu le pot trece cu vederea. Care sunt acestea?

  •  Poziționare

Locația este foarte importantă atunci când căutăm un apartament. De obicei, blocurile vechi sunt amplasate în cele mai strategice zone.

De aceea, principalul avantaj al unui apartament în bloc vechi – cel care cântărește, de regulă, cel mai mult în ochii potențialilor cumpărători – constă în localizarea sa favorabilă. Un astfel de bloc locativ poate fi amplasat chiar într-o zonă centrală sau ultracentrală, oferind acces la mult mai multe facilități în apropierea casei. Începând cu magazine și continuând cu unități de învățământ, clinici și spitale, locuri de joacă pentru copii, parcuri, săli sau terenuri de sport sau centre comerciale de mari dimensiuni.

  •  Acces ușor la mijloacele de transport

Odată cu factorul de localizare/ poziționare vine și celălalt avantaj - accesul facil la rețeaua de mijloace de transport public. Ținând cont de faptul că blocurile secundare sunt amplasate în zonele strategice și dezvoltate – unde deja este integrat o bună parte din transportul public.

  • Preț redus

Piața imobiliară secundară oferă și un alt avantaj - de natură financiară. Aceasta presupune că un apartament în bloc vechi va avea un preț mai accesibil decât unul în bloc locativ nou.

  •  Izolare fonică

În apartamentele din blocurile vechi toți pereții interiori sunt solizi, iar riscul de a auzi ce vorbesc vecinii este mult mai mic. În schimb, mulți locatari din complexele locative noi s-au plâns că se aud chiar și cele mai mici zgomote de la vecini.

Nu știi ce alegere să faci? Suntem aici pentru a te ajuta! 

Sună acum: 078 888 900

Acces Imobil - cu noi faci alegerea corectă!