Apartamente vânzare Botanica

Sortează după
155 apartamente disponibile
Bloc Nou! Botanica, bd. Decebal, 2 camere + living! Euroreparație!
Exclusiv
2 + living
114 м2
9/10 etaje
2 băi
Botanica,
bd. Decebal
ID 315608
155 000 €
Ipotecă
967 €/ lună
Preț Foarte Bun
Cauți un apartament?
Cauți un apartament?
Click aici
Click aici

Apartamente vânzare Botanica la prețuri accesibile. Vrei să cumperi un apartament cu reparație sau în varianta albă în sectorul Botanica din Chișinău? Pe site-ul www.accesimobil.md vei găsi locuința visurilor tale rapid, iar specialiștii imobiliari te vor ajuta pe întreg procesul de vânzare-cumpărare, inclusiv perfectarea contractelor la Notar și înregistrarea acestora la Cadastru.

Sectorul Botanica constituie o parte componentă a municipiului Chișinău, fiind amplasat în partea de sud-est a orașului. 

Istoria Sectorului Botanica

Anii ‘60-’80 au constituie un adevărat salt în ceea ce înseamnă dezvoltarea, extinderea și urbanizarea sectorului Botanica. La sfârșitul anilor ‘70 – începutul anilor ‘80 a fost construit complexul de clădiri devenit simbol al sectorului şi al orașului – Porţile Chişinăului. Un alt imbold pentru în dezvoltarea sectorului Botanica a servit construcția viaductului, a bd. Dacia şi a magistralei Aeroport – centrul Chișinăului. Baza parculului din Valea Trandafirilor a fost pus în 1968 cu cascadă de lacuri, cu compoziții sculpturale, cu alei de arbori și arbuști.

Principalele Străzi ale sec. Botanica

Străzile care asigură cea mai mare conexiune în acest sector sunt: bd. Dacia, Cuza Vodă, Decebal, Traian, str. Grenoble, Independenței, Trandafirilor, N. Zelinski, Hristo Botev, etc.

Complexe locative sec. Botanica

Complexe locative în care puteți achiziționa un apartament: Casa mea “Decebal”, Urban Construct “Trandafirilor”, SkyHouse “Grenoble”, Volare “Grenoble”, Exfactor “Mazililor”, Dansicons “Decebal Avenue Residence”, Estate Invest “Vorniceni”, blocul locativ “Dacia Residence”, etc.

Infrastructura sec. Botanica

Locuitorii acestui sector pot savura o plimbare la Grădina Botanică sau pot merge cu cei mici să descopere Grădina Zoologică.

Aici întâlnim un șir de puncte de interes pentru comoditatea locuitorilor sectorului Botanica: restaurante, magazine, scuaruri, saloane, cluburi, farmacii, clinici, parcuri.

Sectorul Botanica este cel mai mare sector ca suprafață teritorială și sectorul cu cele mai multe parcuri!

Procurarea unui apartament în sectorul Botanica este una din cele mai chibzuite alegeri pe care o poți face. Sună acum: 078 888 900!

AccesImobil -  apartamente la prețuri accesibile în Chișinău!