Apartamente vânzare Buiucani

Sortează după
178 apartamente disponibile
AMIC! Buiucani, bd. Alba Iulia, 3 camere + living!
Exclusiv
3 + living
108 м2
8/11 etaje
2 băi
Buiucani
bd. Alba Iulia
ID 342379
128 900 €
Ipotecă
804 €/ lună
Preț Foarte Bun
Cauți un apartament?
Cauți un apartament?
Click aici
Click aici

Apartamente vânzare Buiucani la prețuri accesibile. Vrei să cumperi un apartament cu reparație sau în varianta albă în sectorul Buiucani din Chișinău? Pe site-ul www.accesimobil.md veți găsi locuința visurilor voastre rapid, iar specialiștii imobiliari vă vor ajuta pe întreg procesul de vânzare-cumpărare, inclusiv perfectarea contractelor la Notar și înregistrarea acestora la Cadastru.

Istoria Sectorului Buiucani

Sectorul Buiucani este situat în partea de nord-vest al municipiului Chișinău, cuprins între str. Calea Ieșilor, parcul Valea Morilor și șoseaua Balcani.

De la începutul anilor 1830  devine o suburbie a Chișinăului. După al Doilea Război Mondial a început dezvoltarea activă a sectorului Buiucani. La început s-au construit blocurile locative cu 1 și 2 etaje, iar de la sfârșitul anilor ‘50 și blocurile locative cu mai multe etaje. În prezent, cel mai mult predomină pe toată întinderea sectorului apartamentele din clădirile cu 5, 9 și 16 etaje.

Principalele Străzi ale sec. Buiucani

Printre principalele străzi ale acestui sector sunt: bd. Alba Iulia, str. Vasile Lupu, Ion Creangă, Aldea Teodorovici, Tudor Vladimirescu, Ion Pelivan, Calea Ieșilor, Liviu Deleanu, șos. Balcani etc.

Complexe locative sec. Buiucani

Din complexele locative noi, aveți la dispoziție numeroase apartamente în cele mai solicitate blocuri locative precum: Inamstro “Deleanu”, Ioana Radu, Astercon “Vasile Lupu”, “Paris”, “Dendrarium”, “Alba Iulia Residence”, Exfactor “Buzdugan”, ”Calea Ieșilor”, Artex “Ghibu”, Gonvaro-Con “Cornului”, Dansicons “Nicolae Costin”, etc.

Infrastructura sec. Buiucani

În sectorul Buiucani aveți acces la parcul Dendrarium, Centrul Internațional de expoziții „Moldexpo”, Universitatea Pedagogică “Ion Creangă”, parcurile „Valea Morilor”, „La Izvor” și „Dendrarium”, dar și la o serie nenumărată de puncte de interes cum ar fi: Instituții de învățământ preșcolar, primar, gimnazial și liceal, Centrul Comercial “Zity Mall”, supermarketul Nr.1, piața “Flacăra”, farmacii, saloane de frumusețe, etc.

Sectorul Buiucani este unul din cele mai ecologice sectoare ale mun. Chișinău.

Procurarea unui apartament în sectorul Buiucani este una din cele mai chibzuite alegeri pe care o poți face. Sună acum: 078 888 900!

AccesImobil -  apartamente la prețuri accesibile în Chișinău!