Apartamente 2 camere Chișinău

Sortează după
657 apartamente disponibile
Cauți un apartament?
Cauți un apartament?
Click aici
Click aici

Apartamente cu 2 camere în Chișinău de vânzare la prețuri accesibile - vezi peste 660 de apartamente cu două camere de la Compania imobiliară AccesImobil.

Un apartament cu 2 camere atrage prin costul, aspectul și funcționalitatea sa. Este un tip de apartament ideal atât pentru familiile tinere, familiile cu copii mici cât și pentru persoanele în vârstă.

Suprafața unui apartament cu 2 camere:

  • bloc nou –  50 - 80m2
  • bloc secundar – 38 - 56m2

Avantajele unui apartament cu 2 camere:

  1. Este un produs anticriză. Este popular indiferent de situația economică din țară. Costul unei astfel de locuințe pe piața secundară poate varia în diferite perioade ale anului.
  2. Poate servi drept investiție bună pentru a fi spre chirie: familiile tinere, antreprenorii începători, studenții și lucrătorii de birou preferă să locuiască în apartamente de acest tip.
  3. Sunt mereu solicitate, pentru că se cumpără și se vând într-o perioadă relativ scurtă de timp. La urma urmei, a existat întotdeauna și va exista cerere pentru un apartament cu 2 camere.

Mai devreme sau mai târziu, un apartament cu 1 cameră va trebui vândut sau schimbat pentru un imobil mai spațios. Dar un apartament cu 2 camere este mereu opțiunea perfectă.

Achiziționează acum un apartament cu 2 camere în bloc secundar sau în unul din complexele locative noi din Chișinău.

Sună acum: 078 888 900

AccesImobil - cu noi faci alegerea corectă!