Terenuri de vânzare în Chișinău

Sortează după
21 teren(uri) disponibile

Terenuri de vânzare în Chișinău - la cele mai bune prețuri. Ești în căutarea unui teren pentru construcția unei case sau a unui bloc locativ? Acces Imobil te poate ajuta să găsești cel mai bun teren pentru construcție, fie că ești persoană fizică sau juridică. Suntem întotdeauna aproape de clienții noștri, astfel încât aceștia pot fi siguri că vor procura anume imobilul care va corespunde necesităților pe care le au.

Terenuri spre vânzare în Chișinău și suburbii (Codru, Cricova, Durlești, Sângera, Vadul lui Vodă, Băcioi, Bubuieci, Budești, Cheltuitor, Ciorescu, Colonița, Cruzești, Dumbrava, Ghidighici, Goianul Nou, Grătiești, Stăuceni, Tohatin, Trușeni, Strășeni, Anenii Noi, Ialoveni, Cojușna, Suruceni, Nimoreni, Dânceni, Criuleni, Măgdăcești).

Un teren - este o parte a suprafeței terestre care are o limită fixă.

  • Teren, întindere de pământ delimitată cu sau fără o destinație precisă.
  • Din punct de vedere cadastral, imobilul este o parcelă de pământ, sau un teren, cu sau fără construcții ori vegetație, identificată printr-un număr cadastral și un număr de carte funciară în care a fost înscris.

Zona, locația, statutul juridic și alte caracteristici ale terenului sunt reflectate în Registrul bunurilor imobile.

Statutul juridic al terenului determină dreptul de proprietate legală și destinația acestuia (care poate fi modificată) și utilizarea permisă.

După destinație există următoarele tipuri de teren:

  • Pentru construcție
  • Agricol
  • Grădină/ Pomicol

Ești în căutarea unui teren în Chișinău sau suburbii?

Sună acum: 078 888 900

Acces Imobil - cu noi faci alegerea corectă!