Accesează oferta de credit imobiliar direct din telefon

22 May 2024
Accesează oferta de credit imobiliar direct din telefon

Maib, lider în inovația bancară, transformă serviciile financiare cu o noutate revoluționară: acum poți accesa oferta de credit imobiliar direct din smartphone-ul tău, 24/7.

Explorează oferta pentru ipotecă prin doar câteva clickuri pe ecranul telefonului tău. Fără drumuri la bancă, fără stres – doar confort și rapiditate. Aplicația maibank face ca visul tău de a avea propria casă să fie mai accesibil și mai ușor de realizat.

Cum funcționează?

  • descarcă aplicația maibank;
  • abonează-te la oferta de credit;
  • accesează oferta de credit imobiliar și descoperă suma disponibilă pentru tine;
  • poți solicita instant o consultație la telefon.

În oferta la creditul imobiliar disponibilă în maibank, vezi suma aproximativă care ți-ar putea fi acordată, graficul preliminar de achitare, informații despre rata dobânzii și DAE, precum și un calcul estimativ al plății lunare. Este comod și mereu la îndemână! 

De ce creditul imobiliar de la maib?

Echipa maib este pregătită să ofere consultanță personalizată ca fiecare etapă a procesului de creditare să fie ușoară și pe deplin înțeleasă. Ne angajăm să-ți oferim un parcurs simplu și transparent, care include asistență oricând ai nevoie și aprobare rapidă.

Pentru detalii suplimentare despre creditele imobiliare și cum te putem ajuta să începi să-ți trăiești visele în noua ta casă, te invităm să vizitezi centrul ipotecar maib sau oricare sucursală. Mai mult, poți solicita o consultație gratuită online sau la telefon, pentru că știm să apreciem timpul clienților noștri.

Până pe 31 iulie, ia un credit ipotecar de la maib, de cel puțin 700 de mii de lei, și participă la promoția care transformă procurarea unei noi locuințe într-un moment cu adevărat memorabil. Poți fi unul dintre norocoșii care se va bucura de un sejur în una dintre cele mai apreciate locații din țară. Cu creditul imobiliar de la maib, creezi amintiri acasă!

Acum e momentul să faci primul pas către locuința ta de vis. Tu decizi să începi o nouă etapă în viața ta!

Tu conduci. maib
Share

Articole similare

Cu creditul imobiliar de la maib, creezi amintiri acasă și câștigi premii memorabile
29 April 2024
Cu creditul imobiliar de la maib, creezi amintiri acasă și câștigi premii memorabile
Cu creditul imobiliar de la maib, tu conduci spre a-ți transforma acest scop în realitate. Mai mult, acum ai șansa nu doar să pășești pragul unei noi locuințe, dar și să celebrezi achiziția la unele dintre cele mai apreciate atracții turistice din țară.
Curs de Reprezentare Exclusivă susținut de Ileana Preda, REALTOR® și membru APAIR
31 January 2024
Curs de Reprezentare Exclusivă susținut de Ileana Preda, REALTOR® și membru APAIR
În zilele de 26-27 ianuarie, echipa Acces Imobil a participat la un curs de specializare în Brașov, concentrat pe subiectul "Reprezentarea Exclusivă a Vânzătorului".
Vânzarea bunurilor imobile a căror valoare depășește 100 salarii pe economie se vor efectua doar prin transfer bancar
16 November 2023
Vânzarea bunurilor imobile a căror valoare depășește 100 salarii pe economie se vor efectua doar prin transfer bancar
Guvernul a adoptat recent un proiect de lege cu privire la restricționarea vânzării imobilelor cu sume mari de bani cash pentru a combate evaziunea fiscală și de a aduce mai multă transparență în tranzacțiile imobiliare din țară. (Legea nr. 114/2012 cu privire la serviciile de plată și monedă electronică)