filtru
Înapoi

Echipa Acces Imobil la conferința internațională a REALTOR-ilor despre Reprezentarea Exclusivă

Echipa Acces Imobil la conferința internațională a REALTOR-ilor despre Reprezentarea Exclusivă

În perioada de 06-08 octombrie 2019, la Chișinău, a avut loc un eveniment mult așteptat de către agenții imobiliari din Republica Moldova și anume “Cursul educațional de Reprezentare Exclusivă și cooperarea între agenții imobiliari”.

Evenimentul a fost organizat de către Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din Moldova (APAIM) în parteneriat cu National Association of REALTORS (NAR), Asociatia APAIR (Romania), Asociatia АСНУ (Ucraina).

conferinta-realtor-reprezentare-exclusiva

Evenimentul a fost susținut de Zola Szerencses, trainer Acreditat NAR și coordonator regional NAR pentru regiunea Europa Centrală și de Est.

Zola Szerencses activează din anul 2000 pe piața imobiliară din SUA, în regiunea Orlando, Florida. Acesta are o vastă experiență în desfășurarea trainingurilor de formare profesională a agenților imobiliari din SUA, Europa Centrala și de Est

La conferință, de asemenea, au participat următorii speakeri: 

  • Alina Aeby - Ambasador NAR pentru Romania și Moldova
  • Artur Ohanesyan - Membru consiliu director NAR, Membru АСНУ
  • Dan A. Negulescu - Membru consiliu director NAR, Fondator APAIR
  • David Grigorescu - Președinte APAIR
  • Ileana Preda - Membru și trainer APAIR
  • Igor Postovanu - Președinte anterior APAIR

David-Grigorescu-Președinte-APAIR

conferinta-realtor-reprezentare-exclusiva1

Conferința a avut ca scop discutarea provocărilor și oportunităților pe care le oferă reprezentarea exclusivă în lucrul agenților imobiliari cu clienții.

conferinta-realtor-reprezentare-exclusiva2

Echipa Acces Imobil transmite mulțumiri tuturor organizatorilor pentru experiența partajată în cadrul evenimentului de către speakeri și pentru susținerea necondiționată a prietenilor noștri din România și SUA pentru a crea o lumea imobiliară mai bună aici la Chișinău.

Distribuie

Articole similare