Hospice Bike Tour 2023 - Pasiunea lui Vladimir Bidiuc pentru biciclete și implicarea într-o cauză nobilă!

27 June 2023
Hospice Bike Tour 2023 - Pasiunea lui Vladimir Bidiuc  pentru biciclete și implicarea într-o cauză nobilă!

Într-o lume în care pasiunile se întâlnesc cu cauzele nobile, există o poveste impresionantă care ilustrează cum un tânăr din Republica Moldova, Vladimir Bidiuc, își folosește pasiunea pentru biciclete pentru a sprijini dezvoltarea serviciilor de îngrijiri paliative pentru copii și adulți. 

În cadrul evenimentului "Hospice Bike Tour" din 2023, Vladimir își propune să strângă fonduri semnificative pentru Hospices of Hope Moldova, parcurgând o distanță considerabilă cu bicicleta. Această călătorie nu reprezintă doar o cursă, ci și o oportunitate de a aduce bucurie și speranță beneficiarilor de servicii paliative, demonstrând generozitatea oamenilor implicați. 

1

1 

Pentru Vladimir Bidiuc, participarea la Hospice Bike Tour reprezintă o provocare și o oportunitate de a face o schimbare pozitivă în comunitatea sa. Cu entuziasm și dorința de a ajuta, el s-a pregătit intens pentru această cursă combinată cu acțiune caritabilă. Vladimir este hotărât să finalizeze această călătorie nobilă și să continue să sprijine inițiativele similare în viitor. Indiferent de provocările întâmpinate, el crede în puterea micilor pași în realizarea unor lucruri mărețe prin efort comun.

Pe lângă implicarea sa în Hospice Bike Tour, Vladimir Bidiuc are și un vis personal: acela de a deveni "Ironman Triathlon". Cu doar doi ani de antrenament intens, el este pe punctul de a-și îndeplini acest vis. Înotul, alergarea și ciclismul devin o provocare complexă pe care Vladimir este hotărât să o înfrunte în această vară. 

1

Hospice Bike Tour nu este o cursă obișnuită. Este o aventură care combină pasiunea pentru biciclete cu generozitatea și dăruirea pentru cauze nobile. Evenimentul se va desfășura pe o perioadă de 5 zile. Participanții vor parcurge peste 750 de kilometri, din Chișinău spre București.

Prin implicarea sa în această aventură spectaculoasă, Vladimir își propune să acumuleze fonduri bănești care vor fi redirecționate către beneficiarii de servicii paliative.

Echipa Acces Imobil este alături de Vladimir și îi încurajează pe toți să îl susțină în această cauză nobilă.

Share

Articole similare

Cu creditul imobiliar de la maib, creezi amintiri acasă și câștigi premii memorabile
29 April 2024
Cu creditul imobiliar de la maib, creezi amintiri acasă și câștigi premii memorabile
Cu creditul imobiliar de la maib, tu conduci spre a-ți transforma acest scop în realitate. Mai mult, acum ai șansa nu doar să pășești pragul unei noi locuințe, dar și să celebrezi achiziția la unele dintre cele mai apreciate atracții turistice din țară.
Curs de Reprezentare Exclusivă susținut de Ileana Preda, REALTOR® și membru APAIR
31 January 2024
Curs de Reprezentare Exclusivă susținut de Ileana Preda, REALTOR® și membru APAIR
În zilele de 26-27 ianuarie, echipa Acces Imobil a participat la un curs de specializare în Brașov, concentrat pe subiectul "Reprezentarea Exclusivă a Vânzătorului".
Vânzarea bunurilor imobile a căror valoare depășește 100 salarii pe economie se vor efectua doar prin transfer bancar
16 November 2023
Vânzarea bunurilor imobile a căror valoare depășește 100 salarii pe economie se vor efectua doar prin transfer bancar
Guvernul a adoptat recent un proiect de lege cu privire la restricționarea vânzării imobilelor cu sume mari de bani cash pentru a combate evaziunea fiscală și de a aduce mai multă transparență în tranzacțiile imobiliare din țară. (Legea nr. 114/2012 cu privire la serviciile de plată și monedă electronică)