filtru
Înapoi

(VIDEO) Istoria unui super erou al zilelor noastre, pe nume Constantin Plămădeală

(VIDEO) Istoria unui super erou al zilelor noastre, pe nume Constantin Plămădeală

Astăzi vă vom relata istoria unui super erou al zilelor noastre, pe nume Constantin Plămădeală, din satul Ulmu, care suferă de invaliditate de gradul I din copilărie și locuiește doar cu mama sa, căreia din cauza vârstei îi este foarte dificil să îl ajute.

Constantin știe să prețuiască tot ce îl înconjoară. O ajută pe mama sa la treburile gospodărești. Mâinile lui dibace le reușesc pe toate!

Este pasionat de repararea tehnicii de casă, de la telefoane, radiouri, fiere de călcat până la fierbătoare electrice. Știe să coase o pereche de pantofi sau cizme, care din cauza drumurilor rele din sat foarte repede se uzează. Oamenii din sat în loc să arunce lucrurile vechi îl roagă să le repare și să le dea o nouă viață. 

Singurul lucru care îi reușește cu greu lui Constantin este să se deplaseze. Fie că este vorba să meargă după cele necesare la un magazin aflat la 2 km distanță, fie că este vorba de biserica situată pe deal, sau la un vecin ca să mai socializeze.

Fiind profund marcați de povestea lui Constantin și ghidați de proverbul că “dar din dar se face rai”, echipa Acces Imobil nu a putut rămâne indiferentă.

Datorită mobilizării întregii echipe, dar și a altor persoane de bună credință a fost posibilă procurarea unui cărucior electric special dotat, ce îi va ușura considerabil deplasarea și activitățile zilnice.

Acum, Constantin a “pășit” spre o nouă etapă în viața sa, una care nu-l va mai face izolat și îi va oferi șansa de a trăi cum nu a mai făcut-o până acum!

Echipa Acces Imobil mulțumește tuturor pentru implicare și pentru posibilitatea de a fi parte la realizarea acestui vis!

P.S. A doua zi dimineață, după ce am reușit să îi implinim visul, Constantin ne-a sunat și ne-a spus că a fost posibil să urce cu ușurință dealul ce duce spre biserică…

 

Doritorii de a-l ajuta pe Constantin pot apela la numărul de telefon: 067 490 565.

Distribuie

Articole similare