(VIDEO) Istoria unui super erou al zilelor noastre, pe nume Constantin Plămădeală

4 March 2020
(VIDEO) Istoria unui super erou al zilelor noastre, pe nume Constantin Plămădeală

Astăzi vă vom relata istoria unui super erou al zilelor noastre, pe nume Constantin Plămădeală, din satul Ulmu, care suferă de invaliditate de gradul I din copilărie și locuiește doar cu mama sa, căreia din cauza vârstei îi este foarte dificil să îl ajute.

Constantin știe să prețuiască tot ce îl înconjoară. O ajută pe mama sa la treburile gospodărești. Mâinile lui dibace le reușesc pe toate!

Este pasionat de repararea tehnicii de casă, de la telefoane, radiouri, fiere de călcat până la fierbătoare electrice. Știe să coase o pereche de pantofi sau cizme, care din cauza drumurilor rele din sat foarte repede se uzează. Oamenii din sat în loc să arunce lucrurile vechi îl roagă să le repare și să le dea o nouă viață. 

Singurul lucru care îi reușește cu greu lui Constantin este să se deplaseze. Fie că este vorba să meargă după cele necesare la un magazin aflat la 2 km distanță, fie că este vorba de biserica situată pe deal, sau la un vecin ca să mai socializeze.

Fiind profund marcați de povestea lui Constantin și ghidați de proverbul că “dar din dar se face rai”, echipa Acces Imobil nu a putut rămâne indiferentă.

Datorită mobilizării întregii echipe, dar și a altor persoane de bună credință a fost posibilă procurarea unui cărucior electric special dotat, ce îi va ușura considerabil deplasarea și activitățile zilnice.

Acum, Constantin a “pășit” spre o nouă etapă în viața sa, una care nu-l va mai face izolat și îi va oferi șansa de a trăi cum nu a mai făcut-o până acum!

Echipa Acces Imobil mulțumește tuturor pentru implicare și pentru posibilitatea de a fi parte la realizarea acestui vis!

P.S. A doua zi dimineață, după ce am reușit să îi implinim visul, Constantin ne-a sunat și ne-a spus că a fost posibil să urce cu ușurință dealul ce duce spre biserică…

 

Doritorii de a-l ajuta pe Constantin pot apela la numărul de telefon: 067 490 565.

Share

Articole similare

REF Moldova - Primul forum dedicat sectorului imobiliar din RM
7 September 2021
REF Moldova - Primul forum dedicat sectorului imobiliar din RM
La data de 2-3 septembrie 2021 a avut loc primul forum dedicat sectorului imobiliar din Republica Moldova. În cadrul forumului REF Moldova 36 de speakeri și moderatori din 5 țări au abordat pe parcursul a 2 zile de eveniment cele mai relevante subiecte din domeniul imobiliar.
Prelungim promoția! ”Adu sărbătoarea la casă nouă” cu ajutorul creditului imobiliar de la MAIB!
9 June 2021
Prelungim promoția! ”Adu sărbătoarea la casă nouă” cu ajutorul creditului imobiliar de la MAIB!
Prima sărbătoare în locuinţă nouă nu se uită niciodată! În casa proprie poţi continua frumoasele tradiţii ale familiei tale şi te simţi liber să o amenajezi după bunul plac.
Creditele imobiliare MAIB: Mai simplu, mai ieftin, mai rapid, de la 10% contribuție proprie.
6 May 2021
Creditele imobiliare MAIB: Mai simplu, mai ieftin, mai rapid, de la 10% contribuție proprie.
Pentru că te înțelegem și vrem să te ajutăm să-ți realizezi visul de a avea propria locuință, MAIB a simplificat condițiile de acordare a creditelor imobiliare. Acum poți cumpăra casa dorită, solicitând în condiții privilegiate unul din creditele imobiliare: Clasic, Avanti sau Migranţi.