filtru
Înapoi

Acces Imobil s-a alăturat campaniei sociale “O jucărie pentru zâmbetul copiilor”

Acces Imobil s-a alăturat campaniei sociale “O jucărie pentru zâmbetul copiilor”

Echipa Acces Imobil s-a alăturat campaniei sociale “O jucărie pentru zâmbetul copiilor”, inițiată de Inspectoratul General al Poliției la 30 noiembrie 2018.

Ne-am alăturat campaniei la solicitarea Asociației Obștești „Bunicii Grijulii”, parteneri ai acestei campanii naționale, care are ca scop de a aduce un zâmbet pe chipurile copiilor afectați emoțional în urma producerii unor accidente rutiere, infracțiuni sau cazuri de violență.

“Vrem ca niciun copil să nu știe ce este suferința, cu toate acestea suntem conștienți că minorii devin victime în diferite circumstanțe. Sperăm ca aceste jucării să îi facă un pic mai fericiți.” - Eugeniu Prisacari, director a companiei imobiliare Acces Imobil.

acces-imobil-politie-campanie-sociala

„Mulțumim companiei Acces Imobil pentru solidarizare și receptivitate în această cauză nobilă inițiată de Poliția Națională. Aceste jucării donate vor aduce un zâmbet copiilor aflați în situații de risc, ele îi vor ajuta să treacă mai ușor peste emoțiile negative care i-au marcat.” - Gheorghe Cavcaliuc, șef adjunct al IGP.

Această campanie a fost preluată din Republica Federală Germană, la inițiativa Inspectoratul General al Poliției.

jucarie-zambet-copil-acces-imobil

acces-imobil-campanie-sociala

acces-imobil-jucarie-zambet-copil

Pe parcursul anului 2017, în Republica Moldova, 411 copii au fost victime ale accidentelor rutiere, 402 victime minore ale violenței în familie, 1400 copii au fost victime ale diferitor infracțiuni.

Nu fi indiferent. Implică-te și tu în campania “O jucărie pentru zâmbetul copiilor”.

Implică-te și tu: 069 812 128.

 

Distribuie

Articole similare

Impozit chirie apartament / casă în Chișinău (2019)
10 Mai 2019
Impozit chirie apartament / casă în Chișinău (2019)
Ești proprietarul unui imobil (apartament sau casă) și vrei să îl dai în chirie? După întocmirea contractului de locațiune / arendă cu chiriașul ești obligat să îl înregistrezi la Serviciul Fiscal de Stat și să achiți impozitul pe venit.