filtru
Înapoi

Acces Imobil s-a alăturat campaniei sociale “O jucărie pentru zâmbetul copiilor”

Acces Imobil s-a alăturat campaniei sociale “O jucărie pentru zâmbetul copiilor”

Echipa Acces Imobil s-a alăturat campaniei sociale “O jucărie pentru zâmbetul copiilor”, inițiată de Inspectoratul General al Poliției la 30 noiembrie 2018.

Ne-am alăturat campaniei la solicitarea Asociației Obștești „Bunicii Grijulii”, parteneri ai acestei campanii naționale, care are ca scop de a aduce un zâmbet pe chipurile copiilor afectați emoțional în urma producerii unor accidente rutiere, infracțiuni sau cazuri de violență.

“Vrem ca niciun copil să nu știe ce este suferința, cu toate acestea suntem conștienți că minorii devin victime în diferite circumstanțe. Sperăm ca aceste jucării să îi facă un pic mai fericiți.” - Eugeniu Prisacari, director a companiei imobiliare Acces Imobil.

acces-imobil-politie-campanie-sociala

„Mulțumim companiei Acces Imobil pentru solidarizare și receptivitate în această cauză nobilă inițiată de Poliția Națională. Aceste jucării donate vor aduce un zâmbet copiilor aflați în situații de risc, ele îi vor ajuta să treacă mai ușor peste emoțiile negative care i-au marcat.” - Gheorghe Cavcaliuc, șef adjunct al IGP.

Această campanie a fost preluată din Republica Federală Germană, la inițiativa Inspectoratul General al Poliției.

jucarie-zambet-copil-acces-imobil

acces-imobil-campanie-sociala

acces-imobil-jucarie-zambet-copil

Pe parcursul anului 2017, în Republica Moldova, 411 copii au fost victime ale accidentelor rutiere, 402 victime minore ale violenței în familie, 1400 copii au fost victime ale diferitor infracțiuni.

Nu fi indiferent. Implică-te și tu în campania “O jucărie pentru zâmbetul copiilor”.

Implică-te și tu: 069 812 128.

 

Distribuie

Articole similare

Impozite și taxe vânzare-cumpărare imobil în 2019
16 Ianuarie 2019
Impozite și taxe la vânzarea-cumpărarea unui imobil în 2019
Fie că vrei să cumperi sau să vinzi un bun imobil (apartament, casă, garaj, teren) e nevoie să cunoști care sunt taxele și impozitele (cheltuielile) necesare a fi achitate în urma încheierii tranzacției de vânzare-cumpărare în anul 2019.
11 noiembrie - ziua de naștere a companiei Acces Imobil!
14 Noiembrie 2018
11 noiembrie - ziua de naștere a companiei Acces Imobil!
Acces Imobil a aniversat 5 ani de activitate plini de realizări frumoase! Am împlinit 5 ani alături de clienții noștri, evoluând și oferind servicii imobiliare de calitate, profesionalism și devotament în tot ceea ce facem.