filtru
Înapoi

6 REALTORI din cadrul companiei Acces Imobil au fost certificați de către National Association of Realtors

6 REALTORI din cadrul companiei Acces Imobil au fost certificați de către National Association of Realtors

La data de 31 ianuarie 2020, 6 REALTORI din cadrul companiei Acces Imobil au primit certificate de la National Association of Realtors, în cadrul evenimentului organizat de APAIM (Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din Moldova).

Astfel, echipa AccesImobil, sa alăturat celei mai mari familii de profesioniști imobiliari din lume. Acest fapt înseamnă o colaborare profesionistă cu mai bine de 1 000 000 de specialiști imobiliari pe plan internațional cât și servicii imobiliare prestate mult mai calitative.

prisacari-dobinda-realtor

arhip-erhan-realtor

Certificatele au fost înmânate de către președintele APAIM, Batrînac Andrei. Evenimentul a fost susținut cu mesaje video de felicitare din partea ambasadorului NAR (National Assotiation of Realtors) pentru România și Republica Moldova Alina Aeby, de fondatorul APAIR (Asociației Profesioniste a Agențior Imobiliar din România) Dan A. Negulescu, de actualul Președinte a APAIR cât și de bunul nostru prieten, Artur Ohanesyan - membru în consiliul de director NAR, Membru АСНУ.

echipa-accesimobil-realtor-apaim

eveniment-diplome-realtor-chisinau

Beneficii de a deveni REALTOR

A fi membru certificat al National Association of Realtors, pentru AccesImobil, înseamnă acceptarea și promovarea codul etic și a celor mai bune practici (standardele profesionale) din domeniul imobiliar care există la nivel internațional de mai bine de 100 de ani.

Datorită schimbului de experiență și a instrumentelor oferite de către NAR, serviciile imobiliare prestate pentru clienții noștri vor deveni mult mai calitative, ceea ce se aliniază perfect cu politica companiei AccesImobil, de a avea 100% clienți mulțumiți.

Acces Imobil - cu noi faci alegerea corectă!

Distribuie

Articole similare

Privatizarea apartamentelor în Chișinău - data limită 31 mai 2021
21 Februarie 2020
Privatizarea apartamentelor în Chișinău - data limită 31 mai 2021
Ai un apartament neprivatizat în Chișinău? Comisia municipală de privatizare a fondului de locuinţe atenționează cetățenii care domiciliază în locuințe pasibile de privatizare despre necesitatea înregistrării dreptului de proprietate asupra imobilului, până la data de 31 mai 2021.