Acces Imobil la Cursul de Cod Etic și inițiere REALTOR®️

4 March 2020
Acces Imobil la Cursul de Cod Etic și inițiere REALTOR®️

Sâmbătă, la data de 24 august 2019, peste 20 de specialiști imobiliari Acces Imobil, au participat la Cursul de Cod Etic și inițiere REALTOR®️.

Educația reprezintă un element esențial în viața profesională a unui agentul imobiliar, tocmai din acest motiv, noi, echipa Acces Imobil suntem mereu gata de a primi informație nouă pentru a crește profesionalismul nostru.

Evenimentul a fost organizat de către APAIM (Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din Republica Moldova), organizație fondată în anul 2017. Acesta a cuprins baza teoretică, dar și o serie de exemple practice cu privire la buna desfășurare a profesiei de REALTOR®️.

Motto-ul Codului Etic este “,fă pentru celălalt ceea ce ai vrea să facă el pentru tine”

Scopul cursului fiind creșterea educației etice în rândul agenților imobiliari din Republica Moldova.

cod-etic-realtor-Igor-postovan

Speaker al evenimentului a fost Igor POSTOVANU, REALTOR®️. Acesta și-a început activitatea sa profesională ca agent imobiliar în anul 2004, iar din 2013 a ales Reprezentarea Exclusivă ca mod de lucru. Din anul 2016 activează ca trainer specializat în domeniul imobiliar. Este membru APAIR și fost Președinte al acestei organizații.

 În cadrul Cursului de Cod Etic și inițiere REALTOR®️ au fost abordate următoarele subiecte: 

  • Istoric: NAR, Cod Etic
  • Codul Etic: prezentare articole cu studii de caz (relația de lucru a Realtor-ilor cu clienții, relația cu publicul, relația Realtor - Realtor).

cod-etic-realtor-chisinau

 

curs-cod-etic-realtor-apaim

La fel au fost discutate beneficiile și punctele importante ale Reprezentării Exlusive drept exemplu pentru actualii agenți imobiliari.

Pentru a valorifica la maximum cunoștințele primite în cadrul acestui curs, participanții au susținut un test, rezultatele căruia vor oferi posibilitatea participanților de a adera la APAIM și NAR (National Association of REALTORS®).

Share

Articole similare

STOP Coronavirus (COVID - 19) - recomandări cu privire la dezinfectarea locuințelor și igienă personală
16 March 2020
STOP Coronavirus (COVID - 19) - recomandări cu privire la dezinfectarea locuințelor și igienă personală
Noul coronavirus (COVID - 19) se răspândește cel mai frecvent de la persoană la persoană, dar este posibil să fie transmis și prin atingerea suprafețelor contaminate. Coronavirusul poate supraviețui pe suprafețe, în medie, mai mult de 48 de ore la o temperatura ambientală de 20 de grade Celsius.
Privatizarea apartamentelor în Chișinău - data limită 31 mai 2021
21 February 2020
Privatizarea apartamentelor în Chișinău - data limită 31 mai 2021
Ai un apartament neprivatizat în Chișinău? Comisia municipală de privatizare a fondului de locuinţe atenționează cetățenii care domiciliază în locuințe pasibile de privatizare despre necesitatea înregistrării dreptului de proprietate asupra imobilului, până la data de 31 mai 2021.
6 REALTORI din cadrul companiei Acces Imobil au fost certificați de către National Association of Realtors
5 February 2020
6 REALTORI din cadrul companiei Acces Imobil au fost certificați de către National Association of Realtors
La data de 31 ianuarie 2020, 6 REALTORI din cadrul companiei Acces Imobil au primit certificate de la National Association of Realtors, în cadrul evenimentului organizat de APAIM (Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din Moldova).