Acces Imobil la Cursul de Cod Etic și inițiere REALTOR®️

4 March 2020
Acces Imobil la Cursul de Cod Etic și inițiere REALTOR®️

Sâmbătă, la data de 24 august 2019, peste 20 de specialiști imobiliari Acces Imobil, au participat la Cursul de Cod Etic și inițiere REALTOR®️.

Educația reprezintă un element esențial în viața profesională a unui agentul imobiliar, tocmai din acest motiv, noi, echipa Acces Imobil suntem mereu gata de a primi informație nouă pentru a crește profesionalismul nostru.

Evenimentul a fost organizat de către APAIM (Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din Republica Moldova), organizație fondată în anul 2017. Acesta a cuprins baza teoretică, dar și o serie de exemple practice cu privire la buna desfășurare a profesiei de REALTOR®️.

Motto-ul Codului Etic este “,fă pentru celălalt ceea ce ai vrea să facă el pentru tine”

Scopul cursului fiind creșterea educației etice în rândul agenților imobiliari din Republica Moldova.

cod-etic-realtor-Igor-postovan

Speaker al evenimentului a fost Igor POSTOVANU, REALTOR®️. Acesta și-a început activitatea sa profesională ca agent imobiliar în anul 2004, iar din 2013 a ales Reprezentarea Exclusivă ca mod de lucru. Din anul 2016 activează ca trainer specializat în domeniul imobiliar. Este membru APAIR și fost Președinte al acestei organizații.

 În cadrul Cursului de Cod Etic și inițiere REALTOR®️ au fost abordate următoarele subiecte: 

  • Istoric: NAR, Cod Etic
  • Codul Etic: prezentare articole cu studii de caz (relația de lucru a Realtor-ilor cu clienții, relația cu publicul, relația Realtor - Realtor).

cod-etic-realtor-chisinau

 

curs-cod-etic-realtor-apaim

La fel au fost discutate beneficiile și punctele importante ale Reprezentării Exlusive drept exemplu pentru actualii agenți imobiliari.

Pentru a valorifica la maximum cunoștințele primite în cadrul acestui curs, participanții au susținut un test, rezultatele căruia vor oferi posibilitatea participanților de a adera la APAIM și NAR (National Association of REALTORS®).

Share

Articole similare

REF Moldova - Primul forum dedicat sectorului imobiliar din RM
7 September 2021
REF Moldova - Primul forum dedicat sectorului imobiliar din RM
La data de 2-3 septembrie 2021 a avut loc primul forum dedicat sectorului imobiliar din Republica Moldova. În cadrul forumului REF Moldova 36 de speakeri și moderatori din 5 țări au abordat pe parcursul a 2 zile de eveniment cele mai relevante subiecte din domeniul imobiliar.
Prelungim promoția! ”Adu sărbătoarea la casă nouă” cu ajutorul creditului imobiliar de la MAIB!
9 June 2021
Prelungim promoția! ”Adu sărbătoarea la casă nouă” cu ajutorul creditului imobiliar de la MAIB!
Prima sărbătoare în locuinţă nouă nu se uită niciodată! În casa proprie poţi continua frumoasele tradiţii ale familiei tale şi te simţi liber să o amenajezi după bunul plac.
Creditele imobiliare MAIB: Mai simplu, mai ieftin, mai rapid, de la 10% contribuție proprie.
6 May 2021
Creditele imobiliare MAIB: Mai simplu, mai ieftin, mai rapid, de la 10% contribuție proprie.
Pentru că te înțelegem și vrem să te ajutăm să-ți realizezi visul de a avea propria locuință, MAIB a simplificat condițiile de acordare a creditelor imobiliare. Acum poți cumpăra casa dorită, solicitând în condiții privilegiate unul din creditele imobiliare: Clasic, Avanti sau Migranţi.