Curs de Reprezentare Exclusivă susținut de Arthur Ohanesyan, membru al National Association of REALTORS

30 October 2021
Curs de Reprezentare Exclusivă susținut de Arthur Ohanesyan, membru al National Association of REALTORS

Pe parcursul a 5 zile, la invitația companiei Acces Imobil, la Chișinău a avut loc un masterclass susținut de Arthur Ohanesyan, expert imobiliar cu o experiență de 30 de ani în domeniu, Membru și Ambasador Global în Europa de Est al National Association of REALTORS (NAR) din SUA.

Trainingul a fost dedicat exclusiv agenților imobiliari din cadrul companiei Acces Imobil, pentru fortificarea cunoștințelor în domeniul Reprezentării Exclusive a vânzătorului.

Reprezentarea exclusivă a vânzătorului este un model de lucru preluat din SUA, fiind unicul model de lucru corect și acceptat pe piața imobiliară de pe continentul nord-american. Este un model bazat pe principii și reguli foarte bine definite atât pentru clienți, cât și pentru agenții imobiliari.

Vezi mai multe detalii despre Contractul de Reprezentare Exclusivă - cheia succesului în vânzarea unui imobil

Un agent imobiliar care adoptă modelul de reprezentare exclusivă a vânzătorului este obligat să pună interesele vânzătorului mai presus de propriile interese. În așa mod, acesta obține cele mai bune condiții de vânzare de la potențialii cumpărători (prețul maxim de vânzare pe care îl poate acorda piața la momentul actual, cât și termeni și condiții optime pentru ambele părți implicate în tranzacție).

Subiecte abordate în cadrul trainingului imobiliar

  • Calificarea vânzătorului -  stabilirea motivației de vânzare
  • Factorii care influențează stabilirea prețului real de piață a unui imobil
  • Argumentarea prețului prin Analiza Comparativă de Piață
  • Prezentarea serviciilor și modalităților de raportare a lucrului efectuat
  • Calificarea cumpărătorului -  stabilirea tuturor cerințelor de căutare
  • Stabilirea de parteneriate cu alte companii imobiliare, etc.

Datorită educației și dezvoltării continue, echipa Acces Imobil crește în permanență standardele de calitate a serviciilor imobiliare. Din această perspectivă, reprezentarea exclusivă a vânzătorului sau a cumpărătorului este una din prioritățile companiei. 

Acces Imobil - cu noi faci alegerea corectă!

Share

Articole similare

Cel mai frumos loc e acasă, iar cea mai bună ipotecă e la maib
2 December 2021
Cel mai frumos loc e acasă, iar cea mai bună ipotecă e la maib
Sărbătorile sunt magice și se transformă în clipe de neuitat, atunci când le petreci în propria casă. Dacă ai luat deja decizia   importantă de a cumpăra o locuință, noi te ajutăm să parcurgi ușor și rapid drumul până la primul Crăciun acasă.
Acces Imobil sponsor general al turneului de Motocross din Moldova
9 November 2021
Acces Imobil sponsor general al turneului de Motocross din Moldova
A treia etapă a cursei de motocross din Moldova s-a desfășurat în data de 7 noiembrie 2021. Aproape 50 de sportivi și-au dat întâlnire pe traseul de la Schinoasa pentru a avea parte de senzații tari la ultima cursă de Motocross din acest sezon!
Numărul autorizațiilor de construcție a crescut cu 50% în 2021
5 November 2021
Numărul autorizațiilor de construcție a crescut cu 50% în 2021
Conform Biroului Național de Statistică, în perioada ianuarie-septembrie 2021 au fost eliberate 3 279 de autorizații de construire pentru clădiri rezidențiale și nerezidențiale. Astfel, în acest an se atestă o creștere a solicitărilor cu 50,1