Elon Musk va construi un complex rezidențial energo-eficient în Republica Moldova!

5 April 2022
Elon Musk va construi un complex rezidențial energo-eficient în Republica Moldova!

Vestea care a surprins întreaga piață imobiliară din Republica Moldova. Elon Musk își plănuiește să construiască primul complex rezidențial multifuncțional și energo - eficient în Republica Moldova. 

Zona rezidențială va fi dotată cu piste pentru bicicliști, terenuri de joacă, Wi-Fi gratuit, micro-zone pentru grădinărit urban, parcare subterană pentru fiecare apartament. De asemenea, va exista o stație de alimentare a mașinilor electrice Tesla.

Conceptul arhitectural ultra - futurist este gândit să integreze simbiotic geometria cubică a structurilor rezidențiale cu formele fluide inspirate de natură. 

Lucrările vor începe anul viitor și urmează a fi finalizate în anul 2026, iar investiția totală se ridică la suma de 450 000 000 $. Această investiție face parte dintr-un program mult mai complex, care vrea să atragă atenția dezvoltatorilor imobiliari din Europa de Sud Est asupra importanței eficienței energetice dar și a unui trai decent pentru toți 

Complexul Rezidențial va fi poziționat într-o zonă-cheie a orașului Chișinău, fiind compus de blocuri a câte 5 și 7 etaje. În total vor fi construite peste 2000 de apartamente cu suprafețe cuprinse între 40 și 150 m2, dar și apartamente de tip Penthouse. 

Iar dacă în mintea voastră deja au început proiecțiile acestui complex inedit, vă dorim un 1 aprilie plin de zâmbete.

Share

Articole similare

Consultații online cu banca despre creditul ipotecar
20 September 2023
Consultații online cu banca despre creditul ipotecar
Visezi la propria locuință? Poate că e timpul să și acționezi.  La maib, poți primi gratuit consultații online pe Viber, Watsapp sau Telegram și ești ajutat de la distanță să înțelegi toate aspectele unei creditări ipotecare.
Hospice Bike Tour 2023 - Pasiunea lui Vladimir Bidiuc  pentru biciclete și implicarea într-o cauză nobilă!
27 June 2023
Hospice Bike Tour 2023 - Pasiunea lui Vladimir Bidiuc pentru biciclete și implicarea într-o cauză nobilă!
Într-o lume în care pasiunile se întâlnesc cu cauzele nobile, există o poveste impresionantă care ilustrează cum un tânăr din Republica Moldova, Vladimir Bidiuc, își folosește pasiunea pentru biciclete pentru a sprijini dezvoltarea serviciilor de îngrijiri paliative pentru copii și adulți. 
Curs de Reprezentare Exclusivă - Investim în educație pentru a oferi clienților servicii imobiliare profesioniste!
26 June 2023
Curs de Reprezentare Exclusivă - Investim în educație pentru a oferi clienților servicii imobiliare profesioniste!
În perioada 23-24 iunie, echipa Acces Imobil a participat la Brașov, la un training axat pe subiectul "Reprezentarea Exclusivă a vânzătorului".