În ce să investești în 2023?

3 January 2023
În ce să investești în 2023?

În ce să investești în 2023 astfel încât să treci mult mai ușor peste criza care există? Te-ai săturat să te gândești încotro o să-ți investești banii? În conturi de economii? Să cumperi acțiuni la bursă? În criptomonede?

Ei bine, în orice situație incertă, cea mai bună investiție este investiția în tine însuți. Astfel, în 2023 ți-aș recomanda să te concentrezi pe tine.

Investește în sănătatea ta fizică și mintală

1

Dacă ești sănătos fizic și mintal atunci ești mult mai productiv, ai energia necesară pentru a merge înainte. Îți poți stabili obiective și te poți ocupa de realizarea acestora.

În 2023 investește în sănătatea ta fizică și mintală. Fă sport, mergi la plimbări în aer liber. Mănâncă sănătos (mai multe fructe și legume) și bea apă în cantități suficiente. Creează-ți un regim de somn normal. Meditează.

Investește în dezvoltarea ta personală

1

Învață continuu. Doar prin autoeducație poți ajunge la o viață prosperă. Investind în dezvoltarea ta personală poți crește valoarea ta pe care o aduci altor oameni. Devino un om de valoare, iar rezultatele financiare nu vor întârzia să apară.

Citește cărți de dezvoltare personală (finanțe, economie, leadership, psihologie, management etc.). Mergi la cursuri și traininguri specializate. Devino cel mai bun specialist din domeniul tău!

Schimbă-ți cercul de prieteni (în cazul în care faci parte dintr-un mediu toxic). Îmbrățișează hobby-uri noi.

Investește în imobiliare

1

Investește în imobiliare. Studiază piața. Vezi care sunt cele mai solicitate zone, vezi care sunt cele mai solicitate tipuri de imobile. Cumpără apartamente, case, terenuri sau spații comerciale cu scop investițional. Fă reparație și revindele sau dă-le în chirie. Investește la etapa de construcție!

Investițiile în domeniul imobiliar sunt cea mai sigură investiție din punct de vedere financiar pe termen lung.

Concluzie

În limba chineză, hierogliful cuvântului criză este format din două caractere: unul înseamnă “amenințare”, iar celălalt înseamnă “oportunitate”. De tine depinde dacă vei vedea jumătatea plină a paharului sau cea goală. Anul 2023 poate fi un an bun sau rău în dependență de atitudinea pe care tu o vei avea. Investește în tine!

Share

Articole similare

 9 aspecte importante în alegerea unui Specialist Imobiliar Profesionist
10 April 2024
9 aspecte importante în alegerea unui Specialist Imobiliar Profesionist
Indiferent dacă cumpărați, vindeți sau investiți, având alături un agent imobiliar cu cunoștințe, experiență și de încredere, vă poate ajuta să navigați în complexitățile pieței imobiliare și să vă atingeți obiectivele.
Codebitorul - prietenul la nevoie în lumea creditelor
2 February 2024
Codebitorul - prietenul la nevoie în lumea creditelor
Când vine vorba despre credite, uneori, poți avea nevoie de un „erou'' financiar care să-ți vină în ajutor. Acesta este adesea rolul unui codebitor. Dacă ai auzit termenul sau te gândești să-ți asumi acest rol, e bine să știi tot ce presupune acest rol. Experții maib explică mai multe detalii.
 Locuința pe care și-o poate permite o familie tânără cu salariu mediu pe economie din Moldova
11 December 2023
Locuința pe care și-o poate permite o familie tânără cu salariu mediu pe economie din Moldova
Din punct de vedere financiar, e foarte bine să fii proprietarul casei în care locuiești. Moldovenilor le place să fie proprietari și să aibă un acoperiș deasupra capului… o siguranță mare din punct de vedere financiar și psihologic în condițiile noastre economice nu tocmai stabile.