În ce să investești în 2023?

3 January 2023
În ce să investești în 2023?

În ce să investești în 2023 astfel încât să treci mult mai ușor peste criza care există? Te-ai săturat să te gândești încotro o să-ți investești banii? În conturi de economii? Să cumperi acțiuni la bursă? În criptomonede?

Ei bine, în orice situație incertă, cea mai bună investiție este investiția în tine însuți. Astfel, în 2023 ți-aș recomanda să te concentrezi pe tine.

Investește în sănătatea ta fizică și mintală

1

Dacă ești sănătos fizic și mintal atunci ești mult mai productiv, ai energia necesară pentru a merge înainte. Îți poți stabili obiective și te poți ocupa de realizarea acestora.

În 2023 investește în sănătatea ta fizică și mintală. Fă sport, mergi la plimbări în aer liber. Mănâncă sănătos (mai multe fructe și legume) și bea apă în cantități suficiente. Creează-ți un regim de somn normal. Meditează.

Investește în dezvoltarea ta personală

1

Învață continuu. Doar prin autoeducație poți ajunge la o viață prosperă. Investind în dezvoltarea ta personală poți crește valoarea ta pe care o aduci altor oameni. Devino un om de valoare, iar rezultatele financiare nu vor întârzia să apară.

Citește cărți de dezvoltare personală (finanțe, economie, leadership, psihologie, management etc.). Mergi la cursuri și traininguri specializate. Devino cel mai bun specialist din domeniul tău!

Schimbă-ți cercul de prieteni (în cazul în care faci parte dintr-un mediu toxic). Îmbrățișează hobby-uri noi.

Investește în imobiliare

1

Investește în imobiliare. Studiază piața. Vezi care sunt cele mai solicitate zone, vezi care sunt cele mai solicitate tipuri de imobile. Cumpără apartamente, case, terenuri sau spații comerciale cu scop investițional. Fă reparație și revindele sau dă-le în chirie. Investește la etapa de construcție!

Investițiile în domeniul imobiliar sunt cea mai sigură investiție din punct de vedere financiar pe termen lung.

Concluzie

În limba chineză, hierogliful cuvântului criză este format din două caractere: unul înseamnă “amenințare”, iar celălalt înseamnă “oportunitate”. De tine depinde dacă vei vedea jumătatea plină a paharului sau cea goală. Anul 2023 poate fi un an bun sau rău în dependență de atitudinea pe care tu o vei avea. Investește în tine!

Share

Articole similare

Apartamente direct de la proprietar în Chișinău
1 November 2022
Apartamente direct de la proprietar în Chișinău
Procurarea unui apartament direct de la proprietar în Chișinău poate fi un proces foarte anevoios. Fie că ești în căutarea unei locuințe în bloc locativ nou sau secundar, în calitate de cumpărător сu siguranță ai putea să crezi că achiziționarea un imobil direct de la proprietar te va costa mai ieftin, iar procesul va fi unul simplu. Dar oare așa este? Hai să analizăm. 
Proveniența banilor pentru procurarea bunurilor imobile
17 August 2022
Proveniența banilor pentru procurarea bunurilor imobile
Te-ai decis să procuri un bun imobil: apartament, casă sau teren? Este foarte important să pregătești dovada cu privire la proveniența mijloacelor bănești pentru procurarea acestora.
Cum să pregătești apartamentul pentru vânzare?
5 April 2022
Cum să pregătești apartamentul pentru vânzare?
Dacă vrei să vinzi un apartament rapid și la un preț cât mai bun, e nevoie să pregătești apartamentul pentru vânzare. Aspectul imobilului poate fi îmbunătățit cu o investiție mică de timp și resurse financiare.