În ce să investești în 2023?

3 January 2023
În ce să investești în 2023?

În ce să investești în 2023 astfel încât să treci mult mai ușor peste criza care există? Te-ai săturat să te gândești încotro o să-ți investești banii? În conturi de economii? Să cumperi acțiuni la bursă? În criptomonede?

Ei bine, în orice situație incertă, cea mai bună investiție este investiția în tine însuți. Astfel, în 2023 ți-aș recomanda să te concentrezi pe tine.

Investește în sănătatea ta fizică și mintală

1

Dacă ești sănătos fizic și mintal atunci ești mult mai productiv, ai energia necesară pentru a merge înainte. Îți poți stabili obiective și te poți ocupa de realizarea acestora.

În 2023 investește în sănătatea ta fizică și mintală. Fă sport, mergi la plimbări în aer liber. Mănâncă sănătos (mai multe fructe și legume) și bea apă în cantități suficiente. Creează-ți un regim de somn normal. Meditează.

Investește în dezvoltarea ta personală

1

Învață continuu. Doar prin autoeducație poți ajunge la o viață prosperă. Investind în dezvoltarea ta personală poți crește valoarea ta pe care o aduci altor oameni. Devino un om de valoare, iar rezultatele financiare nu vor întârzia să apară.

Citește cărți de dezvoltare personală (finanțe, economie, leadership, psihologie, management etc.). Mergi la cursuri și traininguri specializate. Devino cel mai bun specialist din domeniul tău!

Schimbă-ți cercul de prieteni (în cazul în care faci parte dintr-un mediu toxic). Îmbrățișează hobby-uri noi.

Investește în imobiliare

1

Investește în imobiliare. Studiază piața. Vezi care sunt cele mai solicitate zone, vezi care sunt cele mai solicitate tipuri de imobile. Cumpără apartamente, case, terenuri sau spații comerciale cu scop investițional. Fă reparație și revindele sau dă-le în chirie. Investește la etapa de construcție!

Investițiile în domeniul imobiliar sunt cea mai sigură investiție din punct de vedere financiar pe termen lung.

Concluzie

În limba chineză, hierogliful cuvântului criză este format din două caractere: unul înseamnă “amenințare”, iar celălalt înseamnă “oportunitate”. De tine depinde dacă vei vedea jumătatea plină a paharului sau cea goală. Anul 2023 poate fi un an bun sau rău în dependență de atitudinea pe care tu o vei avea. Investește în tine!

Share

Articole similare

Ce reprezintă contribuția personală la ipotecă și cum se calculează?
23 November 2023
Ce reprezintă contribuția personală la ipotecă și cum se calculează?
Acasă este locul în care te simți în siguranță, care îți oferă confort și de unde începe povestea ta. Ca să-ți transformi în realitate visul de a avea propria locuință, poți recurge la un credit imobiliar maib.
Vrei să cumperi un apartament? Top 5 Avantaje de a Colabora cu un Specialist Imobiliar în Chișinău, Moldova
14 November 2023
Vrei să cumperi un apartament? Top 5 Avantaje de a Colabora cu un Specialist Imobiliar în Chișinău, Moldova
Procurarea unei proprietăți imobiliare este o sarcină complexă și extrem de solicitantă. Cu o piață imobiliară dinamică, așa precum o avem în Chișinău, unde există o varietate de imobile și prețuri, este foarte important să colaborezi cu un specialist imobiliar profesionist, astfel încât procesul de vânzare-cumpărare să fie unul mai simplu și eficient.
10 lucruri despre care oamenii regretă după construirea casei. Nu repetați aceste greșeli!
7 November 2023
10 lucruri despre care oamenii regretă după construirea casei. Nu repetați aceste greșeli!
Construirea propriei case este un pas important în viața fiecărei persoane. Cu toate acestea, în ciuda bucuriei și satisfacției pe care le poate aduce, există o serie de erori care pot avea consecințe negative pe termen lung.