filtru
Înapoi

Reprezentarea exclusivă în domeniul imobiliar - REBootCAMP Ediția 2

REBootCAMP Ediția 2 - Reprezentarea exclusivă în domeniul imobiliar

În perioada 26-29 septembrie, Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România (APAIR) a organizat un super eveniment - REBootCAMP ediția 2 - un training destinat reprezentării exclusive în domeniul imobiliar.

La eveniment au participat specialiști imobiliari atât din România, cât și Republica Moldova. Pe parcursul acestei perioade, participanții au făcut cunoștință cu avantajele Reprezentării Exclusive, dar și au pus în practică cunoștințele noi prin exerciții de simulare.

reprezentare-exclusiva-rebootcamp1

reprezentare-exclusiva-rebootcamp4

Astfel, participanții, au învățat toate etapele de lucru în procesul de reprezentare exclusivă, începând cu prospectarea pieței (identificarea persoanelor cu nevoi imobiliare), calificarea potențialilor clienți, prezentarea serviciilor și finisând cu gestionarea obiecțiilor apărute de la clienți, încheierea contractului de reprezentare exclusivă, livrarea pachetului de servicii calitative și obținerea recomandărilor de la clienții mulțumiți.

reprezentare-exclusiva-rebootcamp2

reprezentare-exclusiva-rebootcamp3

Esența Reprezentării Exclusive constă în faptul că, Agențiile Imobiliare sunt obligate contractual să protejeze și să promoveze interesele Clienților ca și când ar fi propriile interese și să pună interesul Clienților mai presus decât cel al oricărei persoane.

Distribuie

Articole similare

Impozit chirie apartament / casă în Chișinău (2019)
10 Mai 2019
Impozit chirie apartament / casă în Chișinău (2019)
Ești proprietarul unui imobil (apartament sau casă) și vrei să îl dai în chirie? După întocmirea contractului de locațiune / arendă cu chiriașul ești obligat să îl înregistrezi la Serviciul Fiscal de Stat și să achiți impozitul pe venit.