filtru
Înapoi

Reprezentarea exclusivă în domeniul imobiliar - REBootCAMP Ediția 2

REBootCAMP Ediția 2 - Reprezentarea exclusivă în domeniul imobiliar

În perioada 26-29 septembrie, Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România (APAIR) a organizat un super eveniment - REBootCAMP ediția 2 - un training destinat reprezentării exclusive în domeniul imobiliar.

La eveniment au participat specialiști imobiliari atât din România, cât și Republica Moldova. Pe parcursul acestei perioade, participanții au făcut cunoștință cu avantajele Reprezentării Exclusive, dar și au pus în practică cunoștințele noi prin exerciții de simulare.

reprezentare-exclusiva-rebootcamp1

reprezentare-exclusiva-rebootcamp4

Astfel, participanții, au învățat toate etapele de lucru în procesul de reprezentare exclusivă, începând cu prospectarea pieței (identificarea persoanelor cu nevoi imobiliare), calificarea potențialilor clienți, prezentarea serviciilor și finisând cu gestionarea obiecțiilor apărute de la clienți, încheierea contractului de reprezentare exclusivă, livrarea pachetului de servicii calitative și obținerea recomandărilor de la clienții mulțumiți.

reprezentare-exclusiva-rebootcamp2

reprezentare-exclusiva-rebootcamp3

Esența Reprezentării Exclusive constă în faptul că, Agențiile Imobiliare sunt obligate contractual să protejeze și să promoveze interesele Clienților ca și când ar fi propriile interese și să pună interesul Clienților mai presus decât cel al oricărei persoane.

Distribuie

Articole similare

Impozite și taxe vânzare-cumpărare imobil în 2019
16 Ianuarie 2019
Impozite și taxe la vânzarea-cumpărarea unui imobil în 2019
Fie că vrei să cumperi sau să vinzi un bun imobil (apartament, casă, garaj, teren) e nevoie să cunoști care sunt taxele și impozitele (cheltuielile) necesare a fi achitate în urma încheierii tranzacției de vânzare-cumpărare în anul 2019.
11 noiembrie - ziua de naștere a companiei Acces Imobil!
14 Noiembrie 2018
11 noiembrie - ziua de naștere a companiei Acces Imobil!
Acces Imobil a aniversat 5 ani de activitate plini de realizări frumoase! Am împlinit 5 ani alături de clienții noștri, evoluând și oferind servicii imobiliare de calitate, profesionalism și devotament în tot ceea ce facem.