De ce Acces Imobil? De ce suntem apreciați de clienții noștri?

20 October 2020
De ce Acces Imobil? De ce suntem apreciați de clienții noștri?

O locuință pentru fiecare. Un apartament, un penthouse, o vilă, un townhouse sau o casă la sol - oricare ar fi visele clienților noștri, suntem gata să le transpunem în realitate.

-----

Dacă ai fost sau ești în proces de vânzare-cumpărare, la sigur ai trecut prin situații de stres din cauza miilor de oferte pe piață care nu corespund așteptărilor tale, anunțuri false, birocrația accesării unui credit ipotecar, discuții nesfârșite la telefon, negocieri etc. La sigur ai întâlnit agenți imobiliari neprofesioniști, de care toată lumea încearcă să scape...

Noi, echipa Acces Imobil, cunoaștem foarte bine emoțiile, temerile și așteptările clienților noștri, de aceea ne concentrăm pe îmbunătățirea permanentă a serviciilor noastre, astfel încât procesul de vânzare-cumpărare să decurgă fără bătăi de cap, pierdere de timp și bani.

De ce să apelezi la compania imobiliară Acces Imobil? 

recenzii-pozitive-accesimobil

  • Interesele clienților noștri sunt pe primul plan

Prestăm servicii imobiliare calitative. Fiecare specialist imobiliar din cadrul companiei Acces Imobil se ghidează după următoarele lucruri: fiecare parte implicată în tranzacție, atât vânzătorul, cât și cumpărătorul, este mulțumit de rezultat - cumpărătorul a procurat un imobil ce corespunde nevoilor acestuia, iar vânzătorul a primit suma de bani integrală.

  • Consultanță profesionistă

Oferim informație veridică clienților noștri -  evaluăm imobilele la preț real de piață, oferim consultanță cu privire la impozite și taxe, la accesarea unui credit ipotecar, consultanță juridică și suport pe întreg procesul de vânzare-cumpărare a unui imobil.

  • Tranzacții realizate cu succes

Avem o experiență vastă în domeniul imobiliar, de mai bine de 7 ani ne dedicăm acestuia, perfecționându-ne în continuu. Transparența deplină în raport cu proprietarii și cumpărătorii ne-a permis să realizăm mii de tranzacții realizate cu succes.

  • Echipă puternică

Fiecare brand sau afacere puternică are în spatele său o echipă puternică condusă de un lider onest. Suntem o echipă de specialiști imobiliari profesioniști, având și cele mai bune cursuri în domeniul imobiliar pentru colegii noi veniți în echipă. 

  • Recomandări și Recenzii pozitive

Peste 65% din clienții noi care apelează la compania Acces Imobil sunt persoane care au primit recomandare de la alți clienți mulțumiți, beneficiari ai serviciilor noastre. Iar 35% din clienții noi sunt persoane care au fost atrase de publicitatea noastră de pe diferite canale online sau offline. 

Cea mai bună publicitate pentru noi sunt clienții mulțumiți de serviciile noastre care ne recomandă cu încredere, iar mai cea mai mare motivare sunt sutele de recenzii pozitive pe Facebook și Google.

Ai nevoie de servicii imobiliare profesioniste? 

Sună acum: 078 888 900.

Acces Imobil - cu noi faci alegerea corectă!

Share

Articole similare

”Mă mut la țară - Moldova” - reînvie arhitectura caselor vechi țărănești din satele noastre!
19 August 2020
”Mă mut la țară - Moldova” - reînvie arhitectura caselor vechi țărănești din satele noastre!
Efectele pandemiei a contribuit peste tot în lume ca oamenii de la oraș să se mute în suburbii și sate, la case pe pământ unde se vor simți liberi având mai mult spațiu.
STOP Coronavirus (COVID - 19) - recomandări cu privire la dezinfectarea locuințelor și igienă personală
16 March 2020
STOP Coronavirus (COVID - 19) - recomandări cu privire la dezinfectarea locuințelor și igienă personală
Noul coronavirus (COVID - 19) se răspândește cel mai frecvent de la persoană la persoană, dar este posibil să fie transmis și prin atingerea suprafețelor contaminate. Coronavirusul poate supraviețui pe suprafețe, în medie, mai mult de 48 de ore la o temperatura ambientală de 20 de grade Celsius.
Privatizarea apartamentelor în Chișinău - data limită 31 mai 2021
21 February 2020
Privatizarea apartamentelor în Chișinău - data limită 31 mai 2021
Ai un apartament neprivatizat în Chișinău? Comisia municipală de privatizare a fondului de locuinţe atenționează cetățenii care domiciliază în locuințe pasibile de privatizare despre necesitatea înregistrării dreptului de proprietate asupra imobilului, până la data de 31 mai 2021.