De ce Acces Imobil? De ce suntem apreciați de clienții noștri?

20 October 2020
De ce Acces Imobil? De ce suntem apreciați de clienții noștri?

O locuință pentru fiecare. Un apartament, un penthouse, o vilă, un townhouse sau o casă la sol - oricare ar fi visele clienților noștri, suntem gata să le transpunem în realitate.

-----

Dacă ai fost sau ești în proces de vânzare-cumpărare, la sigur ai trecut prin situații de stres din cauza miilor de oferte pe piață care nu corespund așteptărilor tale, anunțuri false, birocrația accesării unui credit ipotecar, discuții nesfârșite la telefon, negocieri etc. La sigur ai întâlnit agenți imobiliari neprofesioniști, de care toată lumea încearcă să scape...

Noi, echipa Acces Imobil, cunoaștem foarte bine emoțiile, temerile și așteptările clienților noștri, de aceea ne concentrăm pe îmbunătățirea permanentă a serviciilor noastre, astfel încât procesul de vânzare-cumpărare să decurgă fără bătăi de cap, pierdere de timp și bani.

De ce să apelezi la compania imobiliară Acces Imobil? 

recenzii-pozitive-accesimobil

  • Interesele clienților noștri sunt pe primul plan

Prestăm servicii imobiliare calitative. Fiecare specialist imobiliar din cadrul companiei Acces Imobil se ghidează după următoarele lucruri: fiecare parte implicată în tranzacție, atât vânzătorul, cât și cumpărătorul, este mulțumit de rezultat - cumpărătorul a procurat un imobil ce corespunde nevoilor acestuia, iar vânzătorul a primit suma de bani integrală.

  • Consultanță profesionistă

Oferim informație veridică clienților noștri -  evaluăm imobilele la preț real de piață, oferim consultanță cu privire la impozite și taxe, la accesarea unui credit ipotecar, consultanță juridică și suport pe întreg procesul de vânzare-cumpărare a unui imobil.

  • Tranzacții realizate cu succes

Avem o experiență vastă în domeniul imobiliar, de mai bine de 7 ani ne dedicăm acestuia, perfecționându-ne în continuu. Transparența deplină în raport cu proprietarii și cumpărătorii ne-a permis să realizăm mii de tranzacții realizate cu succes.

  • Echipă puternică

Fiecare brand sau afacere puternică are în spatele său o echipă puternică condusă de un lider onest. Suntem o echipă de specialiști imobiliari profesioniști, având și cele mai bune cursuri în domeniul imobiliar pentru colegii noi veniți în echipă. 

  • Recomandări și Recenzii pozitive

Peste 65% din clienții noi care apelează la compania Acces Imobil sunt persoane care au primit recomandare de la alți clienți mulțumiți, beneficiari ai serviciilor noastre. Iar 35% din clienții noi sunt persoane care au fost atrase de publicitatea noastră de pe diferite canale online sau offline. 

Cea mai bună publicitate pentru noi sunt clienții mulțumiți de serviciile noastre care ne recomandă cu încredere, iar mai cea mai mare motivare sunt sutele de recenzii pozitive pe Facebook și Google.

Ai nevoie de servicii imobiliare profesioniste? 

Sună acum: 078 888 900.

Acces Imobil - cu noi faci alegerea corectă!

Share

Articole similare

5550 de locuințe achiziționate prin programul „Prima Casă”
6 April 2021
5550 de locuințe achiziționate prin programul „Prima Casă”
De la înființarea proiectului și până astăzi, 5550 de persoane au beneficiat de programul de stat “Prima Casă”. Aceasta înseamnă că în perioada anilor 2018-2021, 5550 de proprietari au “călcat cu dreptul” în noua lor locuință!
Calculează rapid suma creditului, acordat de MAIB, pentru locuințele oferite de Acces Imobil
17 March 2021
Calculează rapid suma creditului, acordat de MAIB, pentru locuințele oferite de Acces Imobil
Vrei să cumperi o casă sau un apartament? Moldova Agroindbank și compania imobiliară Acces Imobil te ajută să-ți duci planul la îndeplinire. Pentru confortul tău, pe site-ul www.accesimobil.md a fost creat și îți stă la dispoziție un simulator de credite, acordate de MAIB, care rapid va calcula toate costurile: rata dobânzii, suma primei rate, dar și rata lunară.
(VIDEO) Cererea caselor la sol a crescut în Chișinău și suburbii
3 November 2020
(VIDEO) Cererea caselor la sol a crescut în Chișinău și suburbii
Pandemia Covid - 19 a avut un impact imens asupra pieței imobiliare din Chișinău. O bună parte din moldoveni și-au orientat atenția de la procurarea unui apartament la procurarea unei case la sol. Odată cu aceasta, au crescut și prețurile la case atât în Chișinău, cât și în suburbii.