De ce Acces Imobil? De ce suntem apreciați de clienții noștri?

20 October 2020
De ce Acces Imobil? De ce suntem apreciați de clienții noștri?

O locuință pentru fiecare. Un apartament, un penthouse, o vilă, un townhouse sau o casă la sol - oricare ar fi visele clienților noștri, suntem gata să le transpunem în realitate.

-----

Dacă ai fost sau ești în proces de vânzare-cumpărare, la sigur ai trecut prin situații de stres din cauza miilor de oferte pe piață care nu corespund așteptărilor tale, anunțuri false, birocrația accesării unui credit ipotecar, discuții nesfârșite la telefon, negocieri etc. La sigur ai întâlnit agenți imobiliari neprofesioniști, de care toată lumea încearcă să scape...

Noi, echipa Acces Imobil, cunoaștem foarte bine emoțiile, temerile și așteptările clienților noștri, de aceea ne concentrăm pe îmbunătățirea permanentă a serviciilor noastre, astfel încât procesul de vânzare-cumpărare să decurgă fără bătăi de cap, pierdere de timp și bani.

De ce să apelezi la compania imobiliară Acces Imobil? 

recenzii-pozitive-accesimobil

  • Interesele clienților noștri sunt pe primul plan

Prestăm servicii imobiliare calitative. Fiecare specialist imobiliar din cadrul companiei Acces Imobil se ghidează după următoarele lucruri: fiecare parte implicată în tranzacție, atât vânzătorul, cât și cumpărătorul, este mulțumit de rezultat - cumpărătorul a procurat un imobil ce corespunde nevoilor acestuia, iar vânzătorul a primit suma de bani integrală.

  • Consultanță profesionistă

Oferim informație veridică clienților noștri -  evaluăm imobilele la preț real de piață, oferim consultanță cu privire la impozite și taxe, la accesarea unui credit ipotecar, consultanță juridică și suport pe întreg procesul de vânzare-cumpărare a unui imobil.

  • Tranzacții realizate cu succes

Avem o experiență vastă în domeniul imobiliar, de mai bine de 7 ani ne dedicăm acestuia, perfecționându-ne în continuu. Transparența deplină în raport cu proprietarii și cumpărătorii ne-a permis să realizăm mii de tranzacții realizate cu succes.

  • Echipă puternică

Fiecare brand sau afacere puternică are în spatele său o echipă puternică condusă de un lider onest. Suntem o echipă de specialiști imobiliari profesioniști, având și cele mai bune cursuri în domeniul imobiliar pentru colegii noi veniți în echipă. 

  • Recomandări și Recenzii pozitive

Peste 65% din clienții noi care apelează la compania Acces Imobil sunt persoane care au primit recomandare de la alți clienți mulțumiți, beneficiari ai serviciilor noastre. Iar 35% din clienții noi sunt persoane care au fost atrase de publicitatea noastră de pe diferite canale online sau offline. 

Cea mai bună publicitate pentru noi sunt clienții mulțumiți de serviciile noastre care ne recomandă cu încredere, iar mai cea mai mare motivare sunt sutele de recenzii pozitive pe Facebook și Google.

Ai nevoie de servicii imobiliare profesioniste? 

Sună acum: 078 888 900.

Acces Imobil - cu noi faci alegerea corectă!

Share

Articole similare

Curs de Reprezentare Exclusivă susținut de Ileana Preda, REALTOR® și membru APAIR
31 January 2024
Curs de Reprezentare Exclusivă susținut de Ileana Preda, REALTOR® și membru APAIR
În zilele de 26-27 ianuarie, echipa Acces Imobil a participat la un curs de specializare în Brașov, concentrat pe subiectul "Reprezentarea Exclusivă a Vânzătorului".
Vânzarea bunurilor imobile a căror valoare depășește 100 salarii pe economie se vor efectua doar prin transfer bancar
16 November 2023
Vânzarea bunurilor imobile a căror valoare depășește 100 salarii pe economie se vor efectua doar prin transfer bancar
Guvernul a adoptat recent un proiect de lege cu privire la restricționarea vânzării imobilelor cu sume mari de bani cash pentru a combate evaziunea fiscală și de a aduce mai multă transparență în tranzacțiile imobiliare din țară. (Legea nr. 114/2012 cu privire la serviciile de plată și monedă electronică)
Acces Imobil sărbătorește 10 ani de activitate pe piața imobiliară din Chișinău!
11 November 2023
Acces Imobil sărbătorește 10 ani de activitate pe piața imobiliară din Chișinău!
Astăzi, Echipa Acces Imobil, sărbătorește cu mândrie 10 ani de activitate pe piața imobiliară din Chișinău. Datorită pasiunii și devotamentului neclintit am reușit să devenim o companie imobiliară de top cu reușite extraordinare.