Apartamente de vânzare urgentă în Chișinău - între mit și realitate.

4 March 2020
Apartamente de vânzare urgentă în Chișinău - între mit și realitate.

Cu toții am văzut o sumedenie de anunțuri - "Vând URGENT apartament în Chișinău!". Dar cât de corecte sau adevărate sunt astfel de anunțuri? E posibil oare să vinzi sau să cumperi urgent un imobil?

Da, este posibil! Pentru a vinde rapid un apartament e nevoie să respectăm o condiție foarte importantă. Te întrebi care este aceasta? Mai jos vei găsi răspunsul mult așteptat.

Vrei să vinzi urgent un apartament în Chișinău? Iată ce trebuie să faci!

vanzare-urgenta-apartament-pret

Dacă vrei să vinzi rapid un imobil, pe lângă a crea un anunț banal pe 999.md cu titlu “Vând Urgent apartament” e nevoie să pregătești locuința pentru vânzare, și anume: 

  • curățenie generală în apartament
  • eliberarea spațiilor de depozitare
  • reparații cosmetice pentru a îmbunătăți vizual locuința
  • pregătirea actelor pentru vânzare etc

Cu toate acestea, cel mai important lucru este să ieși pe piață cu un preț de vânzare sub prețul real de piață cu minim 5% - 10%. Ce înseamnă Preț Real de Piață? Statistica prețurilor al imobilelor similare vândute în ultimul an de zile. 

Nu știi de unde să găsești această informație? Apelează la un specialist imobiliar profesionist din cadrul companiei Acces Imobil. Acesta te poate ajuta să vinzi urgent un apartament în Chișinău.

Vrei să cumperi un apartament de vânzare urgentă? 

cumpara-apartament-vanzare-urgenta

Vrei să cumperi un apartament de vânzare urgentă dar găsești doar anunțuri false pe internet? Dacă te-ai săturat să-ți pierzi timpul cu astfel de anunțuri eronate, accesează site-ul www.accesimobil.md. Aici găsești doar anunțuri reale cu informație corectă și comprehensivă cât și consultație profesionistă din partea specialiștilor imobiliari.

De asemenea, pe lângă motivația de a procura trebuie să fii pregătit financiar. Fii sigur că dispui de bani cash pentru a putea cumpăra în cazul când apare o ofertă urgentă de vânzare. La fel, fii pregătit să iei decizii rapide.

CONCLUZIE

Dacă vrei să vinzi urgent un apartament în Chișinău atunci pe lângă faptul că trebuie să pregătești locuința pentru vânzare, este necesar să stabilești un preț de vânzare sub prețul real de piață cu minim 5% - 10%.

Dacă vrei să cumperi o ofertă urgentă de vânzare, atunci trebuie să fii pregătit financiar și moral pentru a lua o decizie rapidă.

Prin intermediul companiei AccesImobil vei putea vinde rapid un apartament în Chișinău la preț real de piață sau vei putea găsi locuința visurilor tale la un preț avantajos.

Acces Imobil -  cu noi faci alegerea corectă!

Share

Articole similare

Apartament vs casă. Tu ce alegi?
30 November 2020
Apartament vs casă. Tu ce alegi?
Anul 2020 a dat multe lucruri peste cap, domeniul imobiliar nefiind o excepție. Odată cu autoizolarea impusă de către autorități, locuitorii din apartamente s-au pomenit a fi lipsiți de accesul la aer curat și la o zonă verde unde să se relaxeze. 
Chirie sau Ipotecă? Avantaje și dezavantaje
22 October 2020
Chirie sau Ipotecă? Avantaje și dezavantaje
Chirie sau ipotecă? Veșnica dilemă a persoanelor care nu au posibilitatea de a achita 100
Goana după prețul cel mai mic - o “capcană” la procurarea unui apartament
21 August 2020
Goana după prețul cel mai mic - o “capcană” la procurarea unui apartament
Prețul, prețul, prețul - este mantra moldovenilor la procurarea unei locuințe, este de înțeles de ce… Nu prea ne interesează confortul și calitatea vieții, important e că am cumpărat la un super preț!