San Francisco, USA, Conferința internațională a Realtorilor - 2019

4 March 2020
San Francisco, USA, Conferința internațională a Realtorilor - 2019

În perioada 8-10 noiembrie 2019, în SUA, or. San Francisco, a avut loc conferința anuală a REALTORILOR organizată de NAR (National Association of REALTORS®). Este cel mai mare eveniment anual pentru cei mai de succes profesioniști din domeniul imobiliar.

Deja s-a format o tradiție ca reprezentanții companiei Acces Imobil să fie prezenți la această conferință de talie mondială de unde să preia cele mai bune practici din domeniul imobiliar.

Anul acesta la eveniment a fost prezenți colegii noștri din cadrul companiei Acces Imobil: directorul companiei, Eugeniu Prisacari și unul din managerii de top Viorel Arhip. 

Totul despre domeniul imobiliar

conferinta-imobiliara-sanfrancisco6

conferinta-imobiliara-sanfrancisco2

Anual, la Conferința Internațională a REALTOR-ilor participă peste 20 000 agenți imobiliari din SUA, dar și din alte peste 60 de țări ale lumii.

Conferința are la bază educarea și formarea unei rețele de specialiști imobiliari super profesioniști. Aceasta cuprinde peste 100 de sesiuni de educație despre strategii și soluții care satisfac nevoile clienților. 

În cadrul conferinței sunt prezenți peste 400 de expozanți, care oferă produse și servicii care ajută afacerile din domeniul imobiliar să construiască modele de business mult mai eficiente. 

De asemenea, sunt desfășurate evenimente speciale pe diferite tematici ce reprezintă o modalitate eficientă de interacțiune a tuturor participanților. Datorită prilejului de socializare are loc crearea unei rețele de networking între agenți. 

Astfel, la întoarcerea acasă, fiecare agent vine cu o multitudine de cunoștințe, instrumente și contacte noi care îl vor ajuta să își crească competitivitatea.

Împărtășirea experienței

În cadrul Conferinței NAR din San Francisco ne-am conectat cu mii de agenți imobiliari din toată lumea, am făcut schimb de informații şi de cunoştințe. - Eugeniu Prisacari

conferinta-imobiliara-sanfrancisco5

Conferința este utilă pentru fiecare agent imobiliar. În cadrul conferinței sunt discutate teme despre tehnologii noi, generare de leaduri, marketing, prospectare și evaluare. - Arhip Viorel

conferinta-imobiliara-sanfrancisco3

conferinta-imobiliara-sanfrancisco4

Mulțumiri

Aducem mulțumiri tuturor organizatorilor din cadrul National Association of REALTORS® cât și prietenilor noștri din România de la APAIR (Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România) pentru suport necondiționat. De asemenea, aducem mulțumiri ambasadorului pentru dezvoltare a regiunii România și Moldova, Alina Aeby, care ne-a oferit suport pe întreaga noastră călătorie în SUA.

Sperăm să ne revedem la anul viitor tot atâți de mulți și entuziasmați la conferința care va avea loc în orașul New Orleans, Louisiana. 

Share

Articole similare

Curs de Reprezentare Exclusivă susținut de Ileana Preda, REALTOR® și membru APAIR
31 January 2024
Curs de Reprezentare Exclusivă susținut de Ileana Preda, REALTOR® și membru APAIR
În zilele de 26-27 ianuarie, echipa Acces Imobil a participat la un curs de specializare în Brașov, concentrat pe subiectul "Reprezentarea Exclusivă a Vânzătorului".
Vânzarea bunurilor imobile a căror valoare depășește 100 salarii pe economie se vor efectua doar prin transfer bancar
16 November 2023
Vânzarea bunurilor imobile a căror valoare depășește 100 salarii pe economie se vor efectua doar prin transfer bancar
Guvernul a adoptat recent un proiect de lege cu privire la restricționarea vânzării imobilelor cu sume mari de bani cash pentru a combate evaziunea fiscală și de a aduce mai multă transparență în tranzacțiile imobiliare din țară. (Legea nr. 114/2012 cu privire la serviciile de plată și monedă electronică)
Acces Imobil sărbătorește 10 ani de activitate pe piața imobiliară din Chișinău!
11 November 2023
Acces Imobil sărbătorește 10 ani de activitate pe piața imobiliară din Chișinău!
Astăzi, Echipa Acces Imobil, sărbătorește cu mândrie 10 ani de activitate pe piața imobiliară din Chișinău. Datorită pasiunii și devotamentului neclintit am reușit să devenim o companie imobiliară de top cu reușite extraordinare.