San Francisco, USA, Conferința internațională a Realtorilor - 2019

4 March 2020
San Francisco, USA, Conferința internațională a Realtorilor - 2019

În perioada 8-10 noiembrie 2019, în SUA, or. San Francisco, a avut loc conferința anuală a REALTORILOR organizată de NAR (National Association of REALTORS®). Este cel mai mare eveniment anual pentru cei mai de succes profesioniști din domeniul imobiliar.

Deja s-a format o tradiție ca reprezentanții companiei Acces Imobil să fie prezenți la această conferință de talie mondială de unde să preia cele mai bune practici din domeniul imobiliar.

Anul acesta la eveniment a fost prezenți colegii noștri din cadrul companiei Acces Imobil: directorul companiei, Eugeniu Prisacari și unul din managerii de top Viorel Arhip. 

Totul despre domeniul imobiliar

conferinta-imobiliara-sanfrancisco6

conferinta-imobiliara-sanfrancisco2

Anual, la Conferința Internațională a REALTOR-ilor participă peste 20 000 agenți imobiliari din SUA, dar și din alte peste 60 de țări ale lumii.

Conferința are la bază educarea și formarea unei rețele de specialiști imobiliari super profesioniști. Aceasta cuprinde peste 100 de sesiuni de educație despre strategii și soluții care satisfac nevoile clienților. 

În cadrul conferinței sunt prezenți peste 400 de expozanți, care oferă produse și servicii care ajută afacerile din domeniul imobiliar să construiască modele de business mult mai eficiente. 

De asemenea, sunt desfășurate evenimente speciale pe diferite tematici ce reprezintă o modalitate eficientă de interacțiune a tuturor participanților. Datorită prilejului de socializare are loc crearea unei rețele de networking între agenți. 

Astfel, la întoarcerea acasă, fiecare agent vine cu o multitudine de cunoștințe, instrumente și contacte noi care îl vor ajuta să își crească competitivitatea.

Împărtășirea experienței

În cadrul Conferinței NAR din San Francisco ne-am conectat cu mii de agenți imobiliari din toată lumea, am făcut schimb de informații şi de cunoştințe. - Eugeniu Prisacari

conferinta-imobiliara-sanfrancisco5

Conferința este utilă pentru fiecare agent imobiliar. În cadrul conferinței sunt discutate teme despre tehnologii noi, generare de leaduri, marketing, prospectare și evaluare. - Arhip Viorel

conferinta-imobiliara-sanfrancisco3

conferinta-imobiliara-sanfrancisco4

Mulțumiri

Aducem mulțumiri tuturor organizatorilor din cadrul National Association of REALTORS® cât și prietenilor noștri din România de la APAIR (Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România) pentru suport necondiționat. De asemenea, aducem mulțumiri ambasadorului pentru dezvoltare a regiunii România și Moldova, Alina Aeby, care ne-a oferit suport pe întreaga noastră călătorie în SUA.

Sperăm să ne revedem la anul viitor tot atâți de mulți și entuziasmați la conferința care va avea loc în orașul New Orleans, Louisiana. 

Share

Articole similare

STOP Coronavirus (COVID - 19) - recomandări cu privire la dezinfectarea locuințelor și igienă personală
16 March 2020
STOP Coronavirus (COVID - 19) - recomandări cu privire la dezinfectarea locuințelor și igienă personală
Noul coronavirus (COVID - 19) se răspândește cel mai frecvent de la persoană la persoană, dar este posibil să fie transmis și prin atingerea suprafețelor contaminate. Coronavirusul poate supraviețui pe suprafețe, în medie, mai mult de 48 de ore la o temperatura ambientală de 20 de grade Celsius.
Privatizarea apartamentelor în Chișinău - data limită 31 mai 2021
21 February 2020
Privatizarea apartamentelor în Chișinău - data limită 31 mai 2021
Ai un apartament neprivatizat în Chișinău? Comisia municipală de privatizare a fondului de locuinţe atenționează cetățenii care domiciliază în locuințe pasibile de privatizare despre necesitatea înregistrării dreptului de proprietate asupra imobilului, până la data de 31 mai 2021.
6 REALTORI din cadrul companiei Acces Imobil au fost certificați de către National Association of Realtors
5 February 2020
6 REALTORI din cadrul companiei Acces Imobil au fost certificați de către National Association of Realtors
La data de 31 ianuarie 2020, 6 REALTORI din cadrul companiei Acces Imobil au primit certificate de la National Association of Realtors, în cadrul evenimentului organizat de APAIM (Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din Moldova).