Horoscop 2020. Cum se manifestă agenții imobiliari în dependență de zodie

4 March 2020
Horoscop 2020. Cum se manifestă agenții imobiliari în dependență de zodie

Vrei să cumperi un apartament sau o casă în 2020? Vezi horoscopul 2020 de mai jos unde este arătat comportamentul agenților imobiliari în dependență de zodie. Vezi compatibilitatea și alege agentul imobiliar care ți se potrivește.

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Agent imobiliar zodia Berbec

horoscop-imobiliar-zodia-berbec

Berbecul nu este întâmplător primul semn al zodiacului. El deschide drumuri, uși, este îndrăzneț și nu spune niciodată „nu” unei tranzacții. Agentul berbec se agită continuu, iar mintea lui nu se odihnește niciodată, chiar și atunci când doarme se gândește la apartamentul dvs.

Acest nativ este insistent, direct și sincer. Rar vom vedea un Berbec stând la birou, el are nevoie de preluări și prezentări de apartamente.

Berbecul cel neobosit și aventurier adoră provocările. Odată ce s-a îndrăgostit de un apartament, trebuie neapărat să-l vândă la cel mai bun preț. Dar, fidelitatea nu este punctul lui forte, în fiecare zi întâlnește iubiri noi.

Agent imobiliar zodia Taur

horoscop-imobiliar-zodia-taur

Niciun alt semn nu este mai cu picioarele pe pământ decât Taurul cel stabil, conservator și pragmatic.

Dispune de seriozitate și calm, iar aceste calități fac din el un adevărat agent imobiliar, pe care se poate baza oricând.

Vrei o prezentare la ora 21? Fără griji, agentul taur te așteaptă, dar probleme pot apărea dacă nu ești hotărât să cumperi imobilul dat și umbli doar cu “văzutul”. Așa că, nu te pune cu un agent taur!

Agent imobiliar zodia Gemeni

horoscop-imobiliar-zodia-gemeni

Probleme la pătrat :). Dublă plăcere și dublu chin. Agentul imobiliar din zodia gemeni e genul de șmecher romantic care are doctorat în vânzări.

El alege tot timpul calea mai grea: cel mai nerăbdător vânzător, cel mai pretențios client, cea mai grea tranzacție. Așa simte el plăcerea jocului. Și dispune de toate armele pentru a ieși învingător.

Cel mai sociabil, amuzant, comunicabil, dar ai răbdare, dă-i voie lui să vorbească. Îți va prezenta un apartament până la cel mai mic detaliu, îți va povesti istoria blocului și îți va face cunoștință cu toți care au mai locuit acolo. Iar dacă ceva nu știe, inventează).

Agent imobiliar zodia Rac

horoscop-imobiliar-zodia-rac

Memoria agentului Rac te poate speria uneori. Tot ce știe folosește ca o armă: la tranzacții ca la război. Independență, liberalism și aptitudini pentru mai multe lucruri o dată: îți poate vinde apartamentul și să îți găsească altul în același timp. Între timp îți cunoaște toată familia, vă împrieteniți și vă faceți cumetri.

Agentul Rac este salvatorul tuturor, săritor la nevoie, îți poate plăti datoriile la serviciile comunale dacă tu nu reușești.

Ce trebuie de remarcat însă, este faptul că mereu ajunge unde vrea, fără ca să ne dăm seama și fără să intuim metodele și mijloacele prin care o face.

Agent imobiliar zodia Leu

horoscop-imobiliar-zodia-leu

Agentul Leu se simte excelent în lumina reflectoarelor și este cel care a inventat încrederea în sine. Despre acesta se spune că deschide ușile țipând la ele și așteaptă să fie aplaudați când intră.

Îndrăgostit de propria persoană, nu-și permite nici un eșec. Are peste tot un rol de mediator între cer și pământ, așă că nici nu veți observa că în doi timpi și trei mișcări imobilul tău va fi vândut. Și va aștepta laudele.

Este atât de obsedat de onoruri, că dacă primește vreo cupă sau medalie e în stare să o poarte atârnată la gât, să vadă toată lume cât de grozav este. Agentul imobiliar în zodia leu este lider înnăscut, rolul de conducător e parcă inventat pentru el.

I s-ar potrivi perfect meseria de împărat, dar se descurcă cu oricare alta, oricum nu el face treaba grea. Deleghează perfect sarcinile, iar laudele și le atribuie doar lui.

Agent imobiliar zodia Fecioară

horoscop-imobiliar-zodia-fecioara

Nu există Fecioară în istoria umanităţii fără autoritate! Meticulos până la absurd, ar putea deschide o arhivă a tuturor tranzacțiilor. Fan al listelor, tabelelor, regulamentelor, care, în loc să-i simplifice, îi încâlcesc teribil existența.

Critic și perfecționist, sfârșesc prin a-i scoate pe toți din pepeni.

Fecioara cu plăcere scoate ochii, bate din picior și pune mâna să repare, să corecteze și să organizeze treburile altora. Enervant de ordonat, agentul Fecioară este obsedat de curățenie: masa de birou e ca un templu, iar mașina ca un laborator steril. Dacă vrei să-ți vândă apartamentul, mai întâi de toate fă ordine!

Agent imobiliar zodia Balanță

horoscop-imobiliar-zodia-balanta

Balanțele se pricep foarte bine la relații publice și vânzări, sunt excelenți consilieri si consultanți datorită farmecului personal deosebit.

Agentul Balanță e as în negociere si târguire, obține de peste tot vouchere și știe unde sunt reducerile. Fii sigur că vei beneficia de cele mai mici prețuri pentru tranzacție, și la cadastru și la notar.

Despre Balanță se mai spune că este o bună colaboratoare și sfătuitoare: în orice problemă, expune câteva zeci de soluții, ca apoi să-l lase pe client să decidă.

Cât despre vestitul ei “echilibru”, cel mai în masură să comenteze ar fi psihologul care o tratează. Își schimbă părerile cu viteza luminii, întrerupe mereu conversaţii, dar cumva ajunge să spună exact ceea ce clientul intenționa să spună.

Agent imobiliar zodia Scorpion

horoscop-imobiliar-zodia-scorpion

Are un magnetism extraordinar și o strategie imbatabilă, mai că i-ai da apartamentul în jumătate de preț. El știe foarte clar ce vrea. De la alții!

E bine să îți ceri iertare de la Scorpion atunci când îl cunoști. Preventiv. Nu se știe pentru ce, dar cu siguranță vei avea nevoie de iertarea lui. Va găsi el un motiv să te facă să te simți vinovat.

El nu renunță la scopurile și planurile sale, oricâte obstacole ar întâlni în cale. Nimic nu pare să-l intimideze, nici un apartament cu datorii la utilități, nici un contract neștampilat. Își pǎstrează cumpătul și mimica impenetrabilă în orice condiții.

Agent imobiliar zodia Săgetător

horoscop-imobiliar-zodia-sagetator

Încrezut și arogant, agentul săgetător este vânătorul zodiacului: vânează mereu cele mai mici prețuri, și încearcă să-l întreci.

Are o părere despre orice! Activitatea lui preferată: să deschidă gura înainte să se gândească, cu replici directe, tăioase și ironice.

Firea lui spontană și proactivă îi poate speria pe unii clienții, dar îi convinge mai mereu cu sinceritatea și transparența sa.

Agent imobiliar zodia Capricorn

horoscop-imobiliar--zodia-capricorn

Toată lumea îl iubește, pentru că toată lumea iubește persoanele puțin sărite de pe fix. Nici o tranzacție nu este prea dificilă și niciun scop prea greu de atins pentru perseverentul agent Capricorn.

Curios până la absurd, află totul despre imobilele pe care le vinde și proprietarii acestora. Demontează în bucăți pe oricine, ca ulterior să poată folosi informația în folosul său.

Veșnic ocupat, agentul capricorn ar muri dacă nu ar putea controla tot, pentru că nimeni nu e mai competent decât el. Deci, capricornul ramâne în top la maximă responsabilitate, autoritate și eficiență.

Agent imobiliar zodia Vărsător

horoscop-imobiliar-zodia-varsator

Cum să-ți dai seama că e vărsător? Privirea nesănătoasă, frenetic și ușor nervos. Mai exact, omul-surpriză!

Plin de emoții, reacții imprevizibile, idei stranii - un adevărat coșmar! Total împotriva tuturor regulilor, normelor și sistemelor, caută modalități noi de vânzare a apartamentului, mai creative și inspirate.

Dacă ești un potențial cumpărător, te va tortura mintal până vei procura apartamentul. Pasionat de geografie și istorie, îți va prezenta fiecare stradelă necunoscută și îți va povesti cu ardoare despre istoria ei. Până la urmă vei obosi, și ca să scapi de acest calvar, vei cumpăra orice.

Agent imobiliar zodia Pești

horoscop-imobiliar-zodia-peste

Agentul pești este rechin în domeniul imobiliar, înghite toate ofertele de pe piață, capabil să-l vândă și pe dracul. Partea proastă e că este hapsân, nu poate împărți nici o tranzacție cu vreun pește mic. Deseori, orgoliul îl oprește de la compromisuri și îl încurcă în negocieri.

Totuși, are o aură care te face să te simți bine în prezența lui. Foarte sociabil din fire, agentul din zodia pești se înțelege de minune cu tot felul de clienții, ba chiar și cu animalele lor de casă.

Caracterul prudent, discret și cu umor îl face să fie un agent de încredere, cu care poți clădi relații de durată.

Share

Articole similare

 9 aspecte importante în alegerea unui Specialist Imobiliar Profesionist
10 April 2024
9 aspecte importante în alegerea unui Specialist Imobiliar Profesionist
Indiferent dacă cumpărați, vindeți sau investiți, având alături un agent imobiliar cu cunoștințe, experiență și de încredere, vă poate ajuta să navigați în complexitățile pieței imobiliare și să vă atingeți obiectivele.
Codebitorul - prietenul la nevoie în lumea creditelor
2 February 2024
Codebitorul - prietenul la nevoie în lumea creditelor
Când vine vorba despre credite, uneori, poți avea nevoie de un „erou'' financiar care să-ți vină în ajutor. Acesta este adesea rolul unui codebitor. Dacă ai auzit termenul sau te gândești să-ți asumi acest rol, e bine să știi tot ce presupune acest rol. Experții maib explică mai multe detalii.
 Locuința pe care și-o poate permite o familie tânără cu salariu mediu pe economie din Moldova
11 December 2023
Locuința pe care și-o poate permite o familie tânără cu salariu mediu pe economie din Moldova
Din punct de vedere financiar, e foarte bine să fii proprietarul casei în care locuiești. Moldovenilor le place să fie proprietari și să aibă un acoperiș deasupra capului… o siguranță mare din punct de vedere financiar și psihologic în condițiile noastre economice nu tocmai stabile.