filtru
Înapoi

“999” apartamente de vanzare în Chișinău

“999” apartamente de vanzare în Chișinău

Pe site-ul accesimobil.md vei găsi peste “999” apartamente de vanzare cu 1, 2, 3 sau 4 camere la cel mai bun preț în toate sectoarele mun. Chișinău: Centru, Botanica, Râșcani, Poșta Veche, Ciocana Buiucani, Telecentru.

Apelând la specialiștii imobiliari din cadrul companiei Acces Imobil puteți fi siguri că veți beneficia de consultație și asistență de plină pe tot procesul de vânzare-cumpărare a unui apartament.

Specialiștii noștri vă vor ajuta cu următoarele:

  • Să găsiți rapid apartamentul dorit
  • Să negociați cel mai bun preț posibil
  • Să analizați toate documentele pentru tranzacție (dacă documentele sunt în ordine și nu există nici un risc/problemă din punct de vedere juridic)
  • Să perfectați contractul e vânzare-cumpărare la Notar cât și Cadastru
  • Să obțineți un credit ipotecar la condiții avantajoase (în caz că este necesar)
  • Să primiți orice informație relevantă ce ține de domeniul imobiliar.

De ce Acces Imobil?

Foarte simplu. Pe site-ul nostru veți găsi doar cele mai bune oferte imobiliare: apartamente, case, spații comerciale, terenuri care au fost selectate de către agenții noștri imobiliari de pe site-urile cu anunțuri precum 999.md sau makler.md cât și direct de la proprietari.

Astfel, Dvs. economisiți timp pentru căutarea apartamentului dorit, vizite inutile la fața locului pentru a viziona apartamente ce nu corespund nevoilor pe care le aveți. Agenții noștri din start vor filtra doar acele obiecte imobiliare care corespund necesităților Dvs.

La fel, toate apartamentele care se regăsesc pe site-ul nostru sunt corelate la prețul real de piață, ceea ce vă permite să economisiți și bani la procurarea apartamentului.

Din “999” apartamente aveți nevoie doar de unul, cel mai bun pentru Dvs și familia Dvs. Noi, suntem gata să vă acordăm asistență profesionistă ca să vă bucurați cât mai rapid de locuința visurilor voastre.

Acces Imobil -  cu noi faci alegerea corectă!

Adresa: Chișinău, bd. Grigore Vieru, 12/1 
Telefon: +373 78 888 900

Distribuie

Articole similare

Analiza pieței imobiliare din Chișinău - Semestrul I anul 2018
10 Octombrie 2018
Analiza pieței imobiliare din Chișinău - Semestrul I anul 2018
Compania imobiliară Acces Imobil a realizat o analiză a pieței imobiliare din Chișinău, în baza datelor statistice oferite de către experți imobiliari acreditați. Astfel, puteți cunoaște cu o precizie mai mare care sunt prețurile corecte și să vă ghidați după aceste date.
Dicționar Imobiliar - termeni imobiliari
28 August 2018
Dicționar Imobiliar - termeni imobiliari
Arvună potrivit Codului civil, este o sumă de bani sau un alt bun pe care o parte contractantă o dă celeilalte părţi pentru a confirma încheierea contractului şi a-i garanta executarea.