“999” apartamente de vanzare în Chișinău

4 March 2020
“999” apartamente de vanzare în Chișinău

Pe site-ul accesimobil.md vei găsi peste “999” apartamente de vanzare cu 1, 2, 3 sau 4 camere la cel mai bun preț în toate sectoarele mun. Chișinău: Centru, Botanica, Râșcani, Poșta Veche, Ciocana Buiucani, Telecentru.

Apelând la specialiștii imobiliari din cadrul companiei Acces Imobil puteți fi siguri că veți beneficia de consultație și asistență de plină pe tot procesul de vânzare-cumpărare a unui apartament.

Specialiștii noștri vă vor ajuta cu următoarele:

  • Să găsiți rapid apartamentul dorit
  • Să negociați cel mai bun preț posibil
  • Să analizați toate documentele pentru tranzacție (dacă documentele sunt în ordine și nu există nici un risc/problemă din punct de vedere juridic)
  • Să perfectați contractul e vânzare-cumpărare la Notar cât și Cadastru
  • Să obțineți un credit ipotecar la condiții avantajoase (în caz că este necesar)
  • Să primiți orice informație relevantă ce ține de domeniul imobiliar.

De ce Acces Imobil?

Foarte simplu. Pe site-ul nostru veți găsi doar cele mai bune oferte imobiliare: apartamente, case, spații comerciale, terenuri care au fost selectate de către agenții noștri imobiliari de pe site-urile cu anunțuri precum 999.md sau makler.md cât și direct de la proprietari.

Astfel, Dvs. economisiți timp pentru căutarea apartamentului dorit, vizite inutile la fața locului pentru a viziona apartamente ce nu corespund nevoilor pe care le aveți. Agenții noștri din start vor filtra doar acele obiecte imobiliare care corespund necesităților Dvs.

La fel, toate apartamentele care se regăsesc pe site-ul nostru sunt corelate la prețul real de piață, ceea ce vă permite să economisiți și bani la procurarea apartamentului.

Din “999” apartamente aveți nevoie doar de unul, cel mai bun pentru Dvs și familia Dvs. Noi, suntem gata să vă acordăm asistență profesionistă ca să vă bucurați cât mai rapid de locuința visurilor voastre.

Acces Imobil -  cu noi faci alegerea corectă!

Adresa: Chișinău, bd. Grigore Vieru, 12/1 
Telefon: +373 78 888 900

Share

Articole similare

Top 25 complexe rezidențiale din Chișinău în care ai vrea sa trăiești!
27 July 2020
Top 25 complexe rezidențiale din Chișinău în care ai vrea sa trăiești!
Vrei să cumperi un apartament în bloc locativ nou? Te întrebi care sunt cele mai apreciate complexe locative din Chișinău? Ești în căutarea unui complex rezidențial calitativ, construit de un dezvoltator imobiliar de încredere?
Top 5 companii de construcții din Chișinău care pun accent pe calitate
15 June 2020
Top 5 companii de construcții din Chișinău care pun accent pe calitate
Piața imobiliară din Chișinău este în continuă dezvoltare. Tot mai mulți dezvoltatori imobiliari construiesc complexe locative noi iar cumpărătorilor le este tot mai greu să facă o alegere corectă. 
Vor crește sau vor scădea prețurile la apartamente în Chișinău în urma crizei actuale?
2 June 2020
Vor crește sau vor scădea prețurile la apartamente în Chișinău în urma crizei actuale?
În 2019 a fost încheiate un număr substanțial de tranzacții de vânzare-cumpărare a apartamentelor în Chișinău. Au fost vândute 22 187 de apartamente, cu 40% mai mult decât în anul precedent. Cererea fiind mai mare ca oferta a influențat asupra creșterii prețurilor la apartamente. Se va menține oare acest trend în 2020?