Top 5 companii de construcții din Chișinău care pun accent pe calitate

15 June 2020
Top 5 companii de construcții din Chișinău care pun accent pe calitate

Piața imobiliară din Chișinău este în continuă dezvoltare. Tot mai mulți dezvoltatori imobiliari construiesc complexe locative noi iar cumpărătorilor le este tot mai greu să facă o alegere corectă. 

Cu toate acestea, din experiența companiei imobiliare Acces Imobil, pe piața din Chișinău sunt Top 5 companii de construcții care pun accent pe calitatea construcțiilor, pe confort și calitatea vieții al proprietarilor. Aceste companii merită atenție și apreciere din partea clienților care sunt în căutarea unui apartament în bloc locativ nou.

Piața imobiliară se maturizează, clienții devin tot mai experimentați și cunosc foarte bine nevoile pe care le au, vor o locuință confortabilă și știu să prețuiască banii. Tocmai din aceste considerente, companiile de construcții care țin la reputația lor au o abordare diferită, orientată către client 

Care sunt criteriile după care am selectat aceste companii de construcții?

criteriile-selectare-companii-constructii

Am selectat top 5 companii de construcții în baza a 5 criterii de bază, care sunt apreciate de clienții companiei Acces Imobil și care sunt luate în considerare în procesul de procurare a unui apartament nou.

Calitatea construcției și a materialelor de finisare

Pe primul loc clienții pun accent pe calitatea construcției și a materialelor de finisare. Clienții vor ca blocurile să fie sigure din punct de vedere seismic, să aibă un aspect vizual atractiv, să fie izolate termic și fonic. 

Planificări confortabile

Apartamentele care au o compartimentare bine planificată și gândită inteligent sunt la mare căutare. Clienții optează pentru planificări unde spațiul este organizat rezonabil, unde fiecare metru pătrat este bine gândit astfel încât să nu fie nevoiți să achite bani în plus pentru metraj în plus sau folosit irațional. 

Infrastructură

Companiile de construcții sunt apreciate atunci când nu doar vând apartamente dar se gândesc la cum vor locui proprietarii, asigurându-le un grad sporit de confort prin asigurarea cu locuri de parcare, terenuri de joacă și agrement, spații comerciale de primă necesitate, sunt în vecinătatea centrelor cu menire socială și economică, alături de transport etc.

Termeni de dare în exploatare

Dezvoltatorii imobiliari de top respectă termenii de construcție și de dare în exploatare a complexelor locative. Au o forță financiară solidă care le permite să finalizeze proiectele aflate în construcție în termenii stabiliți, onorându-și obligațiile față de clienți.  

Recenzii de la proprietari

Recenziile și părerile proprietarilor care dețin un imobil sunt unele din cele mai sigure surse de informare cu privire la calitatea construcției, la felul cum și-a onorat dezvoltatorul imobiliar angajamentele la etapa de construcție dar și la remedierea ulterioară a defectelor apărute după darea în exploatare a blocurilor locative. Datorită recenziilor pozitive pe care le au companiile enumerate mai jos ne putem da seama foarte ușor de ce apartamentele în blocurile construite de acestea sunt atât de apreciate. 

Top 5 dezvoltatori imobiliari din Chișinău

top-companii-constructii-chisinau

*Notă - Numele celor 5 companii de construcții de top sunt aranjate în ordine alfabetică.

Compania de construcții “Exfactor Grup”

companie-constructie-exfactor

Compania de construcții “Exfactor Grup” și-a început activitatea în domeniul construcțiilor în 2004. Compania ”Exfactor” are o atitudine responsabilă cu privire la toate etapele de construcție, începând de la proiectare, efectuarea lucrărilor pregătitoare cât și construcția propriu-zisă. Este o companie orientată către clienți - calitatea construcțiilor și siguranța proprietarilor fiind pe primul loc. 

Compania de construcții ”Gonvaro-Con”

companie-constructie-gonvaro

Compania ”Gonvaro-Con” activează în domeniul construcţiilor civile din anul 2002. Compania are ca scop principal de a contribui la îmbunătăţirea condiţiilor de trai al oamenilor şi calităţii vieţii lor prin construirea exclusivă a blocurilor locative de înaltă calitate folosind materiale durabile și ecologice. Blocurile rezidențiale construite de ”Gonvaro-Con” sunt apreciate de clienți deoarece scheletul clădirii este construit din rocă minerală naturală cotileţ.

Compania de construcții ”RECONSCIVIL”

companie-constructie-recons

Compania de construcții ”RECONSCIVIL” și-a început primele proiecte încă acum 20 de ani în urmă - având la bază valori precum calitate, operativitate, stabilitate şi fidelitate faţă de clienți și cei din jur. Acest fapt le-a permis să se poziționeze pe piața imobiliară din Chișinău ca o companie de încredere - având la activ peste 38 de proiecte finisate și date în exploatare

Compania de construcții „URBANCONSTRUCT-TT”

companie-constructie-urbanconstruct

Compania „URBANCONSTRUCT-TT” a fost fondată în anul 2004. A devenit recunoscută pe piața imobiliară a Republicii Moldova datorită standardelor înalte de calitate, fiabilitate și prețuri competitive. Complexele locative construite de „URBANCONSTRUCT-TT” sunt concepute pentru a satisface cerințele fiecărui client de a avea o locuință confortabilă și condiții bune de trai.

Compania de construcții ”Vasigur-Grup”

companie-constructie-vasigur

Compania de construcţii ”Vasigur-Grup” a fost înfiinţată în anul 2009. Obiectivul de bază a companiei este de a oferi tuturor cumpărătorilor apartamente la cele mai înalte standarde de siguranță și confort. Complexele construite de ”Vasigur-Grup” sunt proiecte rezidențiale clasa premium - se diferențiază prin designul unic și calitatea superioară a materialelor de construcție. 

Noi, compania imobiliară Acces Imobil, avem o deosebită plăcere de a propune clienților noștri apartamente în varianta albă sau cu reparație ale acestor companii de construcții de top. Suntem siguri de calitatea construcțiilor și de termenii de dare în exploatare.

Ești în căutarea unui apartament sigur, calitativ și confortabil pentru tine și familia ta? Sună acum: 078 888 900! Te vom ajuta să procuri apartamentul mult dorit, fie cu bani cash sau prin credit ipotecar.

Acces Imobil - cu noi faci alegerea corectă!

Share

Articole similare

 (ANALIZĂ) Prețurile apartamentelor în diferite sectoare din Chișinău - Trimestrul I 2024
13 March 2024
(ANALIZĂ) Prețurile apartamentelor în diferite sectoare din Chișinău - Trimestrul I 2024
Prețurile apartamentelor în Chișinău pot varia semnificativ în funcție de sector, tip bloc (nou sau vechi), număr de camere, etaj, metraj, cu reparație sau în varianta albă, încălzire autonomă sau centralizată, starea generală blocului, prezența infrastructurii adiacente (grădiniță, școală, spital, parc, lac, transport public) etc.
Statistica caselor la sol vândute în Chișinău 2023
16 January 2024
Statistica caselor la sol vândute în Chișinău 2023
În 2023, în Chișinău și suburbii au fost vândute 1545 de case la sol, cu 0,8% mai puține tranzacții de vânzare-cumpărare decât în anul 2022.
Numărul total de apartamente procurate prin credit ipotecar în Chișinău a crescut cu 77% în 2023
12 January 2024
Numărul total de apartamente procurate prin credit ipotecar în Chișinău a crescut cu 77% în 2023
În anul 2023, au fost procurate 3979 de apartamente prin credit ipotecar în Chișinău și suburbii, cu 77% mai multe tranzacții în comparație cu anul 2022.