Top 25 complexe rezidențiale din Chișinău în care ai vrea sa trăiești!

27 July 2020
Top 25 complexe rezidențiale din Chișinău în care ai vrea sa trăiești!

Vrei să cumperi un apartament în bloc locativ nou? Te întrebi care sunt cele mai apreciate complexe locative din Chișinău? Ești în căutarea unui complex rezidențial calitativ, construit de un dezvoltator imobiliar de încredere?

Am pregătit pentru tine top 25 complexe locative din Chișinău în care la sigur ai vrea să locuiești! Astfel, procesul de căutare și achiziție a unui apartament va fi mult mai ușor.

Complexe locative în sectorul Centru

complexe-locative-centru

  1. “Ambasador Residence” - un proiect rezidențial clasa Premium, ce îmbină zona verde și cea ultracentrală. Dispune de numai 87 de apartamente a câte 2, 3, 4 camere și câteva Penthouse-uri.
  2. Blocul locativ “Constantin Stere” - construit de compania “Inamstro” - unicul proiect din centrul Chişinăului care oferă concomitent imaginea panoramică a două cele mai frumoase parcuri ale oraşului – Dendrarium şi Valea Morilor.
  3. Complexul “Solomon Dendrarium” este un ansamblul rezidențial clasa Premium, dispune de o locație ultracentrală pe Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, 171, beneficiind de acces imediat la Parcul Dendrarium.
  4. Complexul Rezidențial “Valea Trandafirilor” - construit de compania “Astercon” - se află într-o regiune ecologică, curată și liniștită a Chișinăului, pe strada Melestiu, 1/1, la doar cinci minute de la centrul orașului.
  5. Complexul Locativ “BERNARDAZZI RESIDENCE” are o amplasare perfectă în sectorul Centru, pe strada Al. Bernardazzi, 79, mun. Chişinău - exteriorul clădirii este finisat cu piatră naturală şi decorat cu fier forjat.
  6. Complexele locative de pe str. “Z. Arbore” sau “A. Șciusev” - construite de compania “Milanin Residence” - complexe locative clasa premium amplasate în centrul capitalei. Sunt distincte prin arhitectură unică și rafinată.

Complexe locative în sectorul Botanica

complexe-locative-botanica

  1. Complexul locativ “Hristo Botev 6” -  construit de compania “Exfactor Grup” - realizat din cărămidă roșie, carcasă din beton armat și fațadă termoizolată. Zonă adiacentă bine amenajată atât pentru adulți, cât și pentru copii, aflându-se în apropiere de parc.
  2. Complexul locativ “Trandafirilor 13/2” - construit de compania “Urban Construct” - amplasat într-o zonă liniștită, vizavi de parcul Valea Trandafirilor, locatarii bucurându-se de o atmosferă curată și liniștită. Complexul dispune de locuri de parcare subterană, teren de joacă pentru copii, zonă de odihnă și spații comerciale. 
  3. Complexul locativ “Independenței 1a” construit de compania “Urban Construct” - situat în sectorul Botanica, str.Independenţei, 1. Complexul dispune de 207 apartamente, locuri de parcare subterană, teren de joacă, zonă de odihnă, havuz şi spaţii verzi.
  4. Complexele locative “T. Strișcă 8/1 - 8/2” construite de compania “Exfactor”- proiectul are 14 nivele și este amplasat într-o zonă liniștită. Este o punte de trecere de la natură la viaţa urbană și dispune de o vedere panoramică de excepție asupra întregului oraş.
  5. Complexul locativ “Decebal 70/4” construit de compania “Urban Construct” - dispune de 236 apartamente, locuri de parcare subterană, zonă de agrement pentru copii, havuz. În imediată apropiere sunt şcoli, grădiniţe, săli de sport, restaurantul Mi Piace, Centrul Comercial Malldova.
  6. Complexul locativ “Valea Crucii - 9” construit de compania “Exfactor” - proiectul este format din trei blocuri locative, amplasate la marginea parcului Valea Farmecelor, având vedere panoramică asupra parcului și lacului.

Complexe locative în sectorul Buiucani

complexe-locative-buiucani

  1. Complexul locativ de pe strada “Alba-Iulia - 77A” - construit de compania “Exfactor” - este alcătuit din 4 blocuri locative cu 7 și 10 nivele, unde apartamentele sunt împărțite în 9 scări. În construcția complexului sunt folosite сele mai avansate tehnologii, ce vă asigură un trai comod și sigur.
  2. Complexul locativ de pe “Calea Iesilor - 67” - construit de compania “Exfactor” - un complex rezidențial format din 2 blocuri locative. Este localizat la câteva minute distanță de parcul "La Izvor", într-o zonă liniștită ce îți oferă tot confortul de care ai nevoie pentru un trai fără griji.
  3. Complexele locative de peAlba Iulia - 77/4 și 77/7” - construite de compania “GONVARO-CON” într-o zonă cu infrastructură bine dezvoltată a sectorului Buiucani, cu acces la transport public în toate direcțiile, pentru a satisface gusturile și dorințele fiecărui client.
  4. Complexul rezidențial  “Green Park Residence” - construit de compania” Dansicons” - situat într-o zonă verde și liniștită, cu o infrastructură dezvoltată -  unul dintre cele mai căutate locuri de trai din oraș, constituind o oază de liniște și confort.
  5. Ansamblul rezidențial “LIVIU DELEANU” - construit de compania” Inamstro” - se află în imediată apropiere de parcul L. Deleanu din sectorul Buiucani. Complexul este situat în mijlocul naturii, departe de ritmul alert al societății.

Complexe locative în sectorul Râșcani

complexe-locative-rascani

  1. Complexul Rezidențial clasa premium ”Park House” - amplasat pe Bulevardul Moscova 9/5. Este situat în inima sectorului Râșcani -  o zonă cu o infrastructură bine dezvoltată, vizavi de Parcul Afgan.
  2. Complexul locativ “HERMES” - construit de compania “Varincom” - este amplasat pe prima linie a bulevardului Renașterii Naționale, ceea ce permite deplasarea rapidă în orice sector al orașului.
  3. Blocul locativ “Florilor - 12/2” - construit de compania “Lagmar Impex” - situat în sectorul Râșcani, mun. Chișinău. Locuința este așezată în apropiere de parc, locatarii bucurându-se de o atmosferă plăcută și liniștită.
  4. Complexul rezidențial “Alecu Russo - 9/2 și 9/3” - construit de compania “Inamstro” - amplasat într-un sector cu infrastructură bine dezvoltată, într-o zonă verde și ecologică. Blocurile au câte 10 nivele, dispunând de parcare subterană, teren de joacă pentru copii și curte amenajată.
  5. Complexul Locativ “Circului” - construit de compania “Lagmar Impex” - este situat la hotar cu trei sectoare: Centru, Râşcani şi Poşta Veche, aflându-se în apropiere de Circ.

Complexe locative în sectorul Ciocana

complexe-locative-ciocana

  1. Complexul Locativ “Mircea cel Bătrân - 42/2” - construit de compania “Reconscivil” - amplasat într-un cartier locativ din sectorul Ciocana, cu infrastructură dezvoltată și acces direct la transportul public. Blocurile sunt construite din piatră de calcar, având izolare termică și fonică foarte bună!
  2. Complexul Locativ ”Mircea cel Bătrân - 14” - construit de compania ”Inamstro”- este localizat pe bulevardul Mircea cel Bătrân. Complexul e amplasat într-o zonă cu infrastructură dezvoltată, dispunând de toate facilităţile: supermarket, şcoală, grădiniţă, farmacie, restaurant etc.
  3. Complexul Locativ din” bd. Mircea сel Bătrân - 41” - construit de compania “Exfactor” - situat într-o zonă liniştită și curată, fiind în apropiere de diverse puncte de interes: centre comerciale, parcuri, restaurante, școli și grădinițe. În construcția complexului sunt folosite сele mai avansate tehnologii.
  4. Ansamblul Rezidențial de pe “bd. Mircea cel Bătrân - 35 și 37” - construit de compania “Solomon Construct Imobil S.R.L” - localizat la o distanță de doar 200 de metri de Parcul Râșcani-Ciocana, în apropiere de magazinul Kaufland, librării, bănci, cafenele, centre medicale etc.

Ești în căutarea unui apartament în varianta albă sau cu reparație într-un complex locativ calitativ?

Sună acum: 078 888 900!

Specialiștii imobiliari din cadrul companiei Acces Imobil te vor ajuta să găsești locuința potrivită pentru tine și familia ta!

Acces Imobil - cu noi faci alegerea corectă!

Share

Articole similare

 (ANALIZĂ) Prețurile apartamentelor în diferite sectoare din Chișinău - Trimestrul I 2024
13 March 2024
(ANALIZĂ) Prețurile apartamentelor în diferite sectoare din Chișinău - Trimestrul I 2024
Prețurile apartamentelor în Chișinău pot varia semnificativ în funcție de sector, tip bloc (nou sau vechi), număr de camere, etaj, metraj, cu reparație sau în varianta albă, încălzire autonomă sau centralizată, starea generală blocului, prezența infrastructurii adiacente (grădiniță, școală, spital, parc, lac, transport public) etc.
Statistica caselor la sol vândute în Chișinău 2023
16 January 2024
Statistica caselor la sol vândute în Chișinău 2023
În 2023, în Chișinău și suburbii au fost vândute 1545 de case la sol, cu 0,8% mai puține tranzacții de vânzare-cumpărare decât în anul 2022.
Numărul total de apartamente procurate prin credit ipotecar în Chișinău a crescut cu 77% în 2023
12 January 2024
Numărul total de apartamente procurate prin credit ipotecar în Chișinău a crescut cu 77% în 2023
În anul 2023, au fost procurate 3979 de apartamente prin credit ipotecar în Chișinău și suburbii, cu 77% mai multe tranzacții în comparație cu anul 2022.