filtru
Înapoi

Top 20 articole imobiliare care merită citite 100%

Top 20 articole imobiliare care merită citite 100%

Top 20 articole imobiliare care merită citite 100% - un titlu care captează atenția atât a vânzătorilor cât și a cumpărătorilor unui bun imobil.

Atunci când avem o nevoie imobiliară, fie vrem să vindem un bun imobil, căutăm informație utilă care ne-ar ajuta să încheiem o tranzacție reușită, lipsită de stres în cel mai scurt timp posibil.

Fiind în căutare de soluții, adesea întrebăm de prieteni sau rude dacă aceștia au avut experiențe similare. Dar nu întotdeauna putem găsi răspunsul corect.

În acest articol vom publica 20 articole imobiliare care te vor ajuta să înțelegi mai bine cum lucrează domeniul imobiliar.

articole-imobiliare-generale

Articole imobiliare generale

Aici vei găsi informație utilă despre cum să alegi o companie imobiliară profesionistă sau un agent imobiliar experimentat, statistica imobiliară, actele necesare pentru efectuarea unei tranzacții, informație despre taxe și impozite ce necesită a fi achitate în urma vânzării-cumpărării unui imobil.

articole-imobiliare-cumparatori

Articole imobiliare pentru cumpărători

Dacă vrei să cumperi un imobil, fie că e vorba de o casă sau un apartament în Chișinău, sau în alte regiuni din R. Moldova, mai jos vei găsi soluții și idei de a procura un imobil la un preț mult mai avantajos.

La fel, vei găsi informație utilă despre cum să alegi locuința potrivită în cel mai scurt timp posibil care corespunde necesităților și posibilităților financiare pe care le ai.

articole-imobiliare-vanzatori

Articole imobiliare pentru vânzători

Dacă ești proprietarul unui bun imobil și vrei să îl vinzi, informația de mai jos te va ajuta să vinzi apartamentul sau casa în cel mai scurt timp posibil la un preț real de piață.

În articolele de mai jos vei găsi informație prețioasă care te vor ajuta să înțelegi cum are loc stabilirea prețului real de piață, care sunt cauzele de ce imobilul tău nu se vinde și ce ar trebui să faci ca să reușești să închei o tranzacție reușită etc.

Dacă îți pare util acest articol despre 20 articole imobiliare atunci te îndemnăm să îl distribui prietenilor.

Dacă vrei să vinzi / cumperi un apartament sau casă și ai nevoie de  ajutorul unui specialist imobiliar, atunci te așteptăm la Acces Imobil, mun. Chișinău, bd. Grigore Vieru 12/1. Sau contactează-ne 078 888 900.

Acces Imobil -  cu noi faci alegerea corectă!

Distribuie

Articole similare

Cum să alegi o companie imobiliară profesionistă?
19 Iunie 2019
Cum să alegi o companie imobiliară profesionistă?
În societatea noastră există prejudecăți cu referire la serviciile prestate de agențiile și companiile imobiliare, iar acest fapt se datorează experiențelor neplăcute cu care s-au confruntat mai mulți beneficiari.